Sverige håller andan inför premiären av “Studio Allan”

Kuriosakuriren går från klarhet till ett nytt teveprogram. Förra gången var Kaj programledare och stjärna. Nu har exhibitionisten Kaj fått kliva åt sidan till förmån för Allan, chefen för Kuriosakuriren.

Det är snart premiär för en ny supersatsning från Kuriosakuriren TV. Förra gången var det titlarna “Veckomagasinet – LIVE”, “Rötmånadsspecialen” och “Valvakan 2018″. Nästa stora filmsatsning heter Studio Allan. Det ska vara ett härligt pratprogram direkt från Allans bunker/studio i Huddinge (ligger under byggnaden som är känd som huset utan fönster”. Gäster ska ställas mot väggen vid Allans skrivbord i Studio Allan i klassisk Skavlan-stil. Sen blir det dålig politisk satir för att konkurrera med “Svenska Nyheter” i SVT. –

-Vår redaktion stjäl inte skämt. Programmet ska vara som Skavlan fast för barn. Programmet ska vara som Svenska Nyheter fast utan pålagda skrik. Programmet ska vara som Champange med Henrik fast utan förnedringsmoment som sabrering säger Kaj, inslagsproducent för Studio Allan i en sylvass attack till konkurenterna.

-Dessutom är vi Kristdemokrater, tillägger han.

I ett pressutskick skriver ansvariga för Kuriosakurirens TV-avdelning att “Alla (inte minst Allan) längtar till nya Kuriosakuriren-föreställningen STUDIO ALLAN???? premiär snart så”.

Programmets första gäst uppges vara Piratpartiets starke man och förra partiledare Magnus som ska intervjuas av Allan om politiken. Friktion utlovas också i denna spännande premiärgäst. Magnus har nämligen blockerat Kuriosakurirens Twitter-konto.

Transkriptionen av intervjun finns redan att läsa under kategorin “Intervjuer” på hemsidan. Dessutom lovar Kuriosakuriren TV att det skall bjudas det på julminnen, musik och lättsinnig underhållning direkt från Huddinge.

Datumet för premiärvisningen är i skrikande stund oklart och det kan hända närhelst Allan “får lust”.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *