Kontakt

Vi är öppna för att utomstående typer försöker ta kontakt med vår redaktion. Fyll i formuläret nedan eller mjälla oss direkt på adress: kuriosakuriren@gmail.com. Spam, reklam eller älskogsinviter till Allan den Store besvaras ej. Tack för visad hänsyn. Vi finns också på Sjödalstorget 5, 141 47 Huddinge.

[contact-form][contact-field label=”Namn” type=”name” required=”1″][contact-field label=”E-post” type=”email” required=”1″][contact-field label=”Organisation” type=”text”][contact-field label=”Meddelande” type=”textarea”][/contact-form]

Redaktionen i Huddinge
Skolfotografi.

Allan den Store

Chefsredaktör/”ansvarig” utgivare

Allan grundade Kuriosakuriren år 335 efter Allan, enligt Allans kalendarie och verkar som chefsredaktör och  ‘ansvarig’ utgivare. Han är vår förstfödde son och har en tvillingbror om stulit mycket av familjens ära. Men Allan ville hämnas. Han ville sprida sanningen. Han grundade Kuriosakuriren där han kanaliserade budskap från änglar. Allan har charm som en kvinna och ett intellekt som en karl, sägs det, men de facto är han en riktig man. Allan har inte DAMP, visar utredning. Allan misstas ofta för att vara kung men är och förblir chefsredaktör på Kuriosakuriren där han utnyttjar övriga redaktörer.


Kaj, vardagsklädd.

Kaj

Inrikespolitisk kommentator/skribent

Storrökare Kaj har ett förflutet som förskolepedagog och psykolog, alltså expert på småfolket. Kaj driver sin kontroversiella ute- och innelista där han hissar och dissar kulturfenomen. Kaj är också kontroversiell efter ett angrepp mot AXESS TV, i vilket han anklagade kanalen för att vara tråkig för ban. I samma uppmärksammande artikel menar han också att deprimerade barn ska tacklas med den bästa behandlingen: god moral och aga. En man av folket eller en vattendelare? Hans öde i svensk journalistikhistoria är ännu inte helklart ännu även om förutsättningarna är klara till halvklara. Kaj har ett exhibitonistiskt behov, vilket medför att han inte har något emot att visa upp sin kropp på teve i Öppna Kanalen.


Bengt med pinne i handen. Passa dig!

Bengt

Publisher/skribent

Stora journalistpriset 2018

Bengt blev folkkär i och med de omåttligt populära partiledarintervjuerna inför riksdagsvalet -18 samt intervjuerna med Lena Mellin (KD) och Hanif Bali (M). Han var även högst inblandad i e-postskandalerna när han publicerade skärmdumpar på e-mjällkonversationerna, något som tyvärr kostade Balis plats i Moderata Samlarpartiets partistyrelse. En av landets främsta granskande journalister till trots, är han en varm och stor man, något som belönade honom med Lukas Bonniers Stora Journalistpris. Motiveringen löd: för att hans penna är vässad och aldrig accepterar orättvisor, och liknande.


Tack till alla övriga skribenter /Allan. 

Gruppfoto, Huddinge.