Gunlög, 55, såg en flygande farkost – “Ingen trodde mig”

Efter att den femtiofemåriga damen Gunlög hånats för hennes upplevelser av en flygande farkost så talar hon nu ut om den svåra tiden efter den obehagliga UFO-upptäckten.

När Gunlög, 55 år, i Huddinge rastade hunden vid korsningen Kommunalvägen, Forellvägen ungefär där Nordea-banken håller till såg kvinnan en flygande farkost högt ovanför henne. Efter att en anmälan till riksorganisationen UFO-Sverige mötts av tystnad vände sig kvinnan till Kuriosakurirens och systerverksamheten Vaken.se:s respektive redaktioner.

“Blev rädd”

-Jag blev svårt rädd och det dröjde länge innan jag vågade anmäla till riksorganisationen för flygande föremål, UFO-Sverige, skriver hon i ett brev till oss.

Hennes anmälan till UFO-Sverige möttes av tystnad och hon fick aldrig svar, varken per post eller per digital post.

Ett gäng skärmdumpar ligger på en röd bakgrund. Hennes son har hjälpt henne med data. Bilden är ett montage. 
Gunlögs illustration av händelsen.
Ett flygande rör

-Det var ett rör som flög i en jämn hastighet och mot mitten fanns två utåtpekande plattor. Den gjorde ett ohyggligt väsen av sig innan den flög iväg in i molnen.

Sedan början av 1900-talet har det blivit allt vanligare med UFO-observationer men fortfarande är acceptansen ofta bristande. Personer med erfarenheter av övernaturligheter hamnar ofta i ett utanförskap när vänner och familj sviker.

-Ingen trodde mig och barnbarnen bara tjatade om mat och padda hela tiden och till slut brast det för mig. Jag snyftade och snyftade eftersom ingen trodde mig. Jag är så ledsen, menar Gunlög.

I skrivande stund har UFO-Sverige ännu inte kontaktat kvinnan.

En reaktion till “Gunlög, 55, såg en flygande farkost – “Ingen trodde mig”

  • november 26, 2017 kl. 6:26 e m
    Permalink

    det kan vara ett flygplan mvh erik

    Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *