Gavial lös i trapphuset

En gavial, krokodil med smalare näbb, är lös. Nu skapar den gavialen hos människor och gavialen skördar offer. 

Gavialen har rymt från cirkus och gavialen kom hit förra dagen och sen gick den in i trapphuset när någon med rätt portkod släppt in skrället. Nu skapar gavialen kalabalik. Gavialen är lös.

Den är som en krokodil men har smalare käft. Gavialen har försvårat för de boendes i huset att ta sig ut i vårvädret. Antingen är gavialen i trappan eller så åker gavialen hiss. Om man blir biten dör man. Det har blivit ett hasardspel för husets invånare att välja utgång. En kvinna såg den i trappen men klarade huggen med hjälp av nöd och näppe och käpp. En man såg den i hissen men steg inte in i kabinen på grund av rädsla. Det hittills enda offret är några våghalsiga ungdomar till krokodiljägare. Hissdörren öppnades och där inne stod en levande gavial.

Gavialen kryper omkring och ingen vet vilken våning eller trappavsats den är på just nu. Man får egentligen inte slakta en gavial för den är utrotningshotad.

Vild gavial härjar

Gavialen lever i floder och tycker inte om att vara landlevande. Därför har en boende i huset ställt ut en skål med krokodilföda i form av havregryn och frukt som kiwi.

Vi möter upp en fantastisk människa i trappen. Ska människan riskera att möta en blodtörstig gavial. Många har aldrig tidigare mött en gavial tidigare. Gavialen spottar blod. Gavialen ryter när den vill ha mat. Gavialen äter människor så som frukt, något som kallas för kannibalism, som slutar på ism och därför också är en politisk ideologi. Förutom havregryn äter gavialen ganska ofta groddjur och små fåglar eller små människorbarn men också fisk.

Att Gavialen är lös beror på att det är vår. Släpp gavialen lös, det är vår, lyder order från cirkusdirektören. Nu ska en expedition med håv få fatt djuret.

En reaktion till “Gavial lös i trapphuset

  • september 1, 2020 kl. 8:56 f m
    Permalink

    Hoppas de fångar gavialen

    Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *