Grodhopp bakom havererade rulltrappor

UR FUNKTION. Alla landets trasiga rulltrappors trasighet har orsakats av ett attentat utfört av medborgargardet Friskis och Svettis.

Alla rulltrappor har ännu inte reparerats och vi vet nu med säkerhet vilka som låg bakom. Det var förra året som terrorcellen Friskis och Svettis gymnastiserade i underjorden i huvudstaden. Upp och ned skuttade de. Höga knän och grodhopp tog kål på maskineriet. I haverirapporten läser vi att sommarens problematik beror på onaturlig rörelseglädje och livade rörelsemönster. När tyngden av ett grodhopp möter rulltrappans yta spänns den åt och till slut går den sönder. När det väller in hundratal idrottare som slår grodhopp på rullande band går det sönder. Den är inte gjord för det. Se illustration nedan:

Vilket är gymnastikkamraternas motiv för att förstöra rulltrapporna? De vill att vi ska gå upp för trapporna och få motion. Gå inte på motionsbluffen! Syna gymnastikfrämjandet! Vägra grodhopp! Om du ser någon hoppa grodhopp i rulltrappan gör du bäst i att fälla krokben och be personen i fråga att hålla sig till höger samt vara tyst och ära Allan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *