Nu går de dubbelvikta bland folk

UNGDOMEN. Efter ‘paddnacken’, ‘SMS-tumme’ och ‘hästsvansen’ har en ny ovana populariserats hos den fördärvade ungdomen. Kullerbyttetrenden har gjort att många går med huvudet mellan benen för att se bakomliggande miljö och eventuella hot.

Trendspanare har rapporterat att unga dubbelvikta män intagit gatorna. Först såg man dem inte för de var halvlånga men sen såg vi dem med allt klarare tydlighet. Man går med huvudet framåtlutat så till den grad att man kan se vad som sker bakom en och på så sätt undvika kollision med passerande. Utövarna kan gå och jogga baklänges.

-Framåt, menar expert.

Om man idkar dubbelvikt gång blir bakåt framåt och upp blir nedåt även om man vänjer sig. Men alla är inte nöjda. Många som släpat med huvudet mot marken kräver nu att åtgärder tas för att motverka konsterna eller åtminstone någon ekonomisk ersättning för skrapsåren.

Konditionsexpert (filosofie konditor) Kaj ser bara ljust på en dubbelvikt ungdom om man ser till att armsvängandet ökar med den nya gångstilen. Att gå dubbelvikt lär också vara bra för ryggen, hjärtat och figuren i största allmänhet. Dubbelgångare syns nu var stans. De är här för att stanna och hålla oss sällskap. Välkommen in i värmen.

En reaktion till “Nu går de dubbelvikta bland folk

  • januari 13, 2019 kl. 5:55 e m
    Permalink

    om tre generationer kommer alla gå omkring så där 😡😡😡😡

    Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *