VÄNTAN ÄR ÖVER: Här är vinnarna av Kuriosakurirens medaljonger!

Sedan julen har Kuriosakurirens tolv läsare röstat fram vilka att 2018 års händelser som varit av störst vikt. Att få en så prestigefull och glad Kuriosakuriren-medaljong är inget man vill men vi har nu skickat diplom till de mest utsatta vinnarna. Antal procent av läsarnas röster finns
Årets våldsbejakande 2018

För sin hetsiga ton och för bejakande av läktarvåldet går medaljongen till huliganfirman “Klapp och klang” för påhejande av slagsmål och plundrande av bensinmackar och ishockeylador. För att på ett storskaligt och bengaliskt vis belysa att man kan vandalisera och sporra motståndarlaget till slagsmål.Kuriosakurirens medaljong i kategorin årets våldsbejakande går till Klapp och klang. Eftersom den huliganistiska intresseföreningenföreningen KOK är nedlagd skickas medaljongen till HV71:s kansli.

Djurrättsaktivisterna 21%

Pyromanerna 36%

HV71-fansen (Klapp och klang) 43%

Bajen-tatarerna 0%


Årets tillhygge 2018

2018 har varit ett riktigt tillhyggesår. Efter en intensiv valkampanj och sedan en än pågående regeringskris fick det klassiska statskuppvapnet stilett sällskap av ett gäng nykomlingar; nominerade i kategorin “årets tillhygge”. Årets julklapp, värmepistolen, var inte ens nominerad vilket är ett bevis på storheten i raspen, hyveln, sylen och stången. [applåd som mynnar ut i vrål]. Ut på gatorna och idka uppror mot överheten med din nya rasp! Medaljongen går till raspen. 

Rasp 46%

Hyvel 15%

Syl 15%

Stång 23%


Årets desinformation 2018

Våra läsare kunde inte avgöra vilket källkritikprojekt som gjort bort sig mest under 2018 och två nominerade fick lika många (3) röster. Med sitt smutskastande på alla oss som vågar se sanningen i vitögat utan massa betalväggar och faktagranskning. Det är faktiskt. HELT RÄTT. Medaljongen går till Metro, på villkoret att de delar med sig av priset till Dagens Nyheter, Sveriges radio, Sveriges Television, Svenska Dagbladet och barnen på KIT:s “redaktion”. Skäms!

Viralgranskaren/Metro 33%

Faktiskt.se DN, SR, SVT, SvD, KIT 33%

Socialdemokraternas kampanj på somaliska 11%

Socialdemokraternas kampanj på svenska 22%


Årets slagdänga 2018

Prisutdelningens lättsammaste medaljong går till en artist som inte skäms för att bruka kulturell appropriering (spöka ut sig till indian) åldersappropriering (klä ut sig till barn) samt dra sexistiska vitsar för sin publik. 

“Varje liten del”, Bedårande Barn feat. Peter “bep bop a luba” Jezewski 13%

“Du gamla du fria”, Richard Dybeck 0%

“Be för Sverige”, Bedårande Barn 13%

Samtliga låtar av artisten Pidde Pannkaka 75%


Årets lågvattenmärke 2018

Årets lägsta lågvattenmärke var en av de tajtaste kategorierna och på grund av valfusk så vann valfusket men får dela den med tejpskandalen mot en SD-man som blev våt när kranvattnet sprutade ner honom. Dessa två skandalers moder får dela på prispengarna, det vill säga skandalmakarna i Socialdemokratiska Arbetarepartiet, och i det Folkpartistiska Liberalerna.

Här är alla bevis för valfusk 43%

Nytt lågvattenmärke! Mejeriprodukter återkallas – innehåller bröstmjölk 0%

SD-ledamot fick vattenkranen tejpad i skvättsabotage 43%

Tumme och lillfinger stack ut från handen – efter operationen är hans fingrar äntligen lika långa 14%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *