Här är svenska försvarets nya vapen – ska skrämma Ryssland och Nordkorea

Försvarsmakten har nått en ny milstolpe inom vapenutveckling visar flera ritningar som Kuriosakuriren tagit del av. Vapnet ska inte bara användas inom Sveriges armé utan planeras ta den svenska vapenexporten till nya höjder.
Här är den läckta bilden på det nya supervapnet med instruktioner.

Hela världen rustar för krig och Sverige ska inte vara sämre, något som vi såg på försvarsmaktens nya, topphemliga ritningarna som Kuriosakuriren tagit del av. Av ritningarna att döma ska det handla om en plexiglaskonstruktion på hjul med ett runt föremål med vev samt tre rör som leder bollarna till ett skjutvapen i vilka bollarna ska fara. Med veven ska det vara möjligt för soldaterna att snurra på veven för styra åt vilket håll bollarna ska flyga iväg åt. Bollarna kommer sedan åka in i rören, vilket gör återanvändning av bollarna möjlig. Glaset gör det möjligt att se vad som händer inuti maskinen medan den skjuter, något som ska fungera i avskräckande syfte för att skrämma fienden.

Den omdiskuterade försvarsministern Peter Hultqvist är positiv till det nya vapnet som han tror kommer skrämma iväg ryssen från Gotland.

-Tänk när ryssen kommer och tjugotusen plexiglaskonstruktioner väntar på Gotlands kust! Då är de inte så kaxiga längre, möjligtvis något yra. Bollarna går att återanvända vilket miljön tackar för, vi tänker ju inte köra över regeringens lilla barn Miljöpartiet hela tiden, säger han till Aftonbladet.

“Borde få nobelpris i krigsföring”

Sverige planerar att skicka ett antal liknande vapen för att strida mot det allt aggressivare Nordkorea, säger flera högt uppsatta inom försvaret i ett officiellt uttalande.

-Detta nya framsteg ger oss mer självförtroende för framtida ingripanden i konflikten, aktuellast nu är givetvis Nordkorea-krisen. Vårt nya vapen skulle fått nobelpris för bästa vapnet, om ett sådant pris skulle delas ut.

Hultqvists fantasi om hur det skulle se ut när ryssen kommer till Gotlands kust.
Planerar anfall mot både Ryssland och Nordkorea

-Vi planerar ett anfall mot Nordkorea nästa helg, klockan nio efter Doobidoo.  Säg inte till någon, det blir ett sånt jävla liv så slipper vi diplomatisk kris, säger Hultqvist till Kuriosakuriren per telefon.

Det nya vapnet ger också nya möjligheter och enligt uppgift kan nya maskinen ha hela sex bollar inuti sig samtidigt, något som ska leda till ett militärt övertag mot Ryssland eller Nordkorea. Exempelvis när Nordkoreas kärnvapen bara säger “pang” så kan Sveriges plexiglasvapen säga pang, pang, pang, pang, pang, pang, hela sex gånger, ska Sverige vinna den väpnade konflikten. Efter att ett halvt dussin bollar avlossats är det möjligt för soldater att skjuta igen genom att veva på veven.

Ska sätta Sverige på kartan

Det är nu ett faktum att det inte bara är Amerikas förenta stater, Ryssland eller Nordkorea som vill mucka gräl utan även Sverige och budskapet från Sveriges håll är mer än övertydligt:

“Vi är redo för strid!”

En reaktion till “Här är svenska försvarets nya vapen – ska skrämma Ryssland och Nordkorea

  • oktober 18, 2017 kl. 2:12 e m
    Permalink

    Jag gillar det!

    Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *