Väder-Nils i blåsväder

SMHI rapporterar att det stundomsinnade vädret har nått konungariket Sverige och nu har Sveriges Televisions meterolog Nils Holmqvist har drabbats av ovädret.

TV-Publikfavoriten Nils har drabbats av ett oväder. Det var när han befann sig utomhus och inte inomhus som det blåste på Nils. Vindbyarna rufsade om i mannens hår och även i katten Göstas frisyr när Nils rastade byrackan.

Det här är inte första gången han hamnat i blåsväder. Under förra hösten hamnade han i blåsväder när han besökte Skånes vackra kuststräcka. Vinden blev för mycket för Molnskådaren Nils och han var tvungen att lämna platsen med detsamma.

Morgonstudion i SVT har valt att inte tala om händelsen men enligt en anonym källa (Kaj) vi talat med är de väldigt oroade över händelseutvecklingen. Han är programmets enda dragplåster och den person som kan rädda Morgonstudions dalande tittarsiffror.

-Det är han och Pops som får folk att gå opp på morgonen och ett avhopp skulle skaka programmet in på fogarna, säger Kaj.

Men som plåster på såren så var Nils tillbaka i rutan under morgonens sändning, till synes helt oskadd trots det hårda vädret.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *