Nu ska insynen förbättras – försäljning av persienner förbjuds

Den allt mer auktoritära övergångsregeringen vill sätta pinn i hjul på svenskens planer på att idka statskupp och uppror mot överheten. Detta genom att förbättra övervakningen och förbättra insynen i hemmen. Revolutionen var tänkt att arrangeras på söndag med säckiga kläder, stiletter och popmusik men blir alltså inte av efter att planerna försenas. En svart och grå marknad för persienner kan uppstå, lovar expert.

Statskuppen måste flyttas flera dagar efter att smidandet av planen kan avslöjas av polispatruller. Nu försvåras kuppförsöket ytterligare när planerna inte kan hemlighålla när persienner förbjuds. Upprorsledarnas förutsättningar försämras drastiskt i och med kammarens beslut om lagändring för att stoppa försäljningen. Polisen ska också ställa sig utanför Allans och titta in så att inget olagligt händer. Men Allan är inte orolig*.

Persienner har länge använts av oppositionen för att dölja sina revoltplaner. Men när förbudet träder i kraft får vi inte planera fredat. Nu kan inte längre planerna planeras bakom persienner. Polispatrullen kommer inom kort att placera en övervakningskamera utanför den store ledarens fönster med hänvisning till den allmänna ordningen. “Vilken allmän ordning?”, undrar ledaren, “det råder undantagstillstånd och kastsystemet lär bara göra svensken mer bitter och upprörd”. Nu vill ledaren få fler klubbkamrater. Strategin att rekrytera apoteksbesökare utanför lokalen har nått målsnöret på 55 personer, varav ett dussin anslutit sig. Varmt välkomna!

-Vi måste fånga ilskan och rekrytera medlemmar till klubben! Vi spelar schack och beter oss löjeväckande, säger Allan, ledare för upprorsmakeriet.

Men det är inte bara strunt när möte ordnas. God mat äts direkt ur kastruller och även vapen smids, men det bör hållas hemligt.

-Vi vässar också raspen och täljer pinnar som skall användas i revolten, säger Allan

Nytt datum för kuppförsöket kommer inom kort. Skriv i kalendariet. Vi vill ha med dig!

*Allans hus saknar fönster.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *