“På spåret” byter ut ordinarie tåg mot korståg – ska locka katoliker

I kväll har SVT:s flaggskepp ”På spåret” premiär och efter 30 år har programmet ännu inte spårat ut. Men i kvällens sändning av programmet kommer Kristian Luuk och Fredrik Lindström presentera en nyhet för tittarna. 

Kalassuccén “På spåret” fortsätter rulla och den nya säsongen kommer gå på räls, rapporterar Wikipedia. Men nu kan det bli ändring på det när SVT förändrar programmet i grunden. För första gången kommer de vanligtvis tågbaserade filmerna bytas ut mot bilder från korståg, då lagen ska gissa vart resan bär.

Pilgrimsfärder i SVT

Resorna i det första avsnittet gick bland annat till Konstantinopel, Tunisien, iberiska halvön samt Jönköping. Och i de snabbspelade filmerna kunde tittarna se magnifika bilder med enorma arméer som tar sig fram över savann och stäpp, allting till tonerna av Augustifamiljens musik.

“Häftigt”

-Det är superhäftigt och hipstrigt, kan man säga, säger Kristian Luuk tillsammans med bisittaren och domaren Fredrik Lindström nickandes bredvid sig samt Augustifamiljen på plats i studion. 

Programmet hyllades av tittarna som talade ut om “På spåret”-premiären på internets bloggar. Publiken var nöja och glada över den goda representationen av olika tävlande och det nya, trevliga upplägget. Augustifamiljens ska, enligt källa, också vara värda en extra eloge. 

En reaktion till ““På spåret” byter ut ordinarie tåg mot korståg – ska locka katoliker

  • januari 3, 2019 kl. 12:48 f m
    Permalink

    Drog i nödbromsen på varenda 10-poängare. Gissade på Vatikanstaten varenda gång. Noll rätt. Satan vilken luring Luuket bjöd på.

    Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *