Man rullade omkring i lervälling en dryg timme

GEGGA. Larm om en ung man som skvättat runt i en pöl inkom till viltvårdare som fick ingripa efter en längre uppvisning. Det rör sig om ett spontant infall av en lovande 25-årig man som nu fått sitt stora genombrott som performance-artist. 

Mannen som rumlade omkring i pölen i Flemingsberg var tidigare känd hos viltvårdare. Det var också tredje gången gillt för 25-åringen i ett sammanhang där man ingripit mot hans gest och det var efter att han stänkt äckelvätska på förbipasserande som de fick nog. Nu vill de varna andra för artisten och dansaren.

“Vill varna andra”

Mannen hann under tiden i pölen slå några kullerbyttor och låtsas ramla omkull. Enligt övervakningsfilmen skuttade han likt små grodor samt kletat gyttja på sig i ett försök att vara utmanande och uppfattas uppeggande av de få åskådarna.

Denna gång pressade mannen på för en kvittering i slutminuterna sedan viltvårdens georgiske nyförvärv Zurab dragit fram sitt andra gula kort i den 87:e minuten. Detta gjorde att han utvisades/avvisades från platsen. Han hade ingen chans att klara sig när de kom med håvarna och piskan i en stor buss.

Kritikerrosad uppvisning

-De kom helt oväntat och stoppade min kritikerrosade föreställning. En show som går hem i fina rum är inte alltid lika populär, i synnerhet om den framförs i ett offentligt rum. Om ni vill hyra ut lokal till mig kan ni nå mig på 0707760990. Det går även att ‘swisha’ på samma nummer. Jag tar med mig egen balja och gyttja, säger han när vi träffar honom inburad.

Under två tidigare uppvisningar under det här genombrottsåret, i Sundbyberg och Huddinge, hade han stött på viltvårderimyndigheten och förlorat. Han har en viss revanschlust nu, kan det tänkas.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *