FAKTISKT HELT FEL: Hundar består av mer än hår

HUND. På håll ser hunden ut som en gullig hårklump med mun, svans, hål och annat, men forskare visar på en avancerad anatomi på hundens insida.

Har du kennelhosta, yngel? Nu kör vi en genomgång i hundens anatomi. Vi fick en fråga från en läsare. Man kände ängslan mellan raderna för brevet var ihopvikt och förslutet när det nådde Kaj. Signaturen Xerxes hade fått för sig att man vet så lite om hunda. Består hunda av mer än bara päls, som det ser ut eller finns det en anatomi med kött, lemmar och organ? Finns det till och med en liten hundasjäl som i sången om hunda i himlen. Vår reporter har dissikerat en busig jycke.

Hundar har bog och ben och skelett och mage på insidan. Anledningen till att vi inte ser detta är för att hunden har päls som täcker insidan. På, så kallade, nakenhundar (kan väcka anstöt om du kallar någon för det så gör det inte) går det att se hunddelarna som den har såsom lungor och fortplantningssektionen.

ÄVEN OM HUNDEN SER UT SOM EN HÅRBOLL SÅ HAR HUND-EN ISIDA.

På ordinära hundar måste man raka och ansa innan man kan undersöka, därför har man ofta en sak eller motsvarande hos veterinären när veterinären när han eller hon ska bota eller linda hundsmärtan eller bara plåstra om. Djur är ömmare än vad vi gamla slaktvänner tror och man måste visa kärlek på sitt unika sätt. Hund kan vara det som letar sig in under huden och väcker ditt döda känsloliv från de döda.

Hundar kan fjälla men det ska inte förväxlas med fjälla som Allan kallar sina hustrur. Det måste finnas en gräns som man ska anstränga sig för att hålla sig inuti. Djuren har insidor, till skillnad från mjukdjur som bara innehåller ludd, som inte är tarmludd, som hund har. Man ska inte döma hunden på håret eller svansen. Många hundar tycker inte ens om att bli ryckt i svansen. Mjukdjur är till för barn och hårda vanliga hunddjur och häst och marsvin är till för sådana som dig.

Kuriosakuriren har blivit mer av en hundtidning sedan missödet när polis stoppat vår misstänkta katteriverksamhet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *