Horder svartögda ungdomar flyttar in på camping vintertid

LÖST FOLK. Vanligtvis drar campingsommaren för svensken igång i full fart först efter midsommar och slutar när allsångskvällarna blir mer trötta den åttonde månaden om året. Men bara för detta skäl står inte stugorna och campingplatserna tomma. Ack nej. Flockar med svartögda ynglingar har setts komma upp från livet i underjorden för att spendera vintern på det skandinaviska viset, i tält, husvagn, husbil och stugby. .

GLÄDJE. Den svenska vinterbesöksnäringen har fått nya turister i form av de naturligt svartögda bäbisar ungdomar som fått upp ögonen för campinglivsstilen. Det sägs vara närheten till rent vatten och faciliteter som duschrum. Mycket som vi idag tar för givet är vintrigt för denna ungdomliga subkultur av kolmörka ögonvitor.

Vad händer på vintern på campingen när ingen vanlig typ vill husera där, frågar ni? Det vet Ann. Människan vet att när stugbyn ser till synes tom ut men då så bor det egentligen små krypande ungdomar som erövrat campingen på sistone.

-Bokningsläget är på bättringsvägen för vintern mot i sommaren, det är mycket högre än vanligt tack vare detta väsen, säger Ann, delägare på Ramsvik stugby och camping.

Ungdomarna har kommit i trupper nattetid till den beryktade Ramsvik stugby och camping. Ordinära vintercampare sägs ha flytt för att göra plats åt de kusliga unga vuxna som med förhäxande ögon och blek hy ägnat sig åt oönskade aktiviteter nattetid, så som kapplöpning och pinnkast. Ungarna har varit helt ovilliga att ersätta det skadade campingmaterialet. Cirkelsprång och placerande av mystiska hinkar runt runt har också rapporterats till viltvårdare. Även bangolfbanorna har vanskötts av ungdomen.

Influensan Elis är en av alla ungdomar med svarta ögon. På Tripadvisor skriver barnet om campingupplevelsen:

“Otroligt vackert läge! Bra service. Helt perfekta små söta stugor. Vi kommer definitivt tillbaka! Ramsvik stugby och camping klev rakt in i våra hjärtan!”

Vår man på Västkusten, “Masken”, har spanat på stugområdet. Han rapporterar till Huddingeredaktionen. När klockan slog fem och mörkret fallit över framsidan kommer det ett tjugotal ungdomar ut från ett förtält. Det är äntligen dags för offerriten. Ringdans i tysthet där alla var med. En unken lukt av päronspliff och död orm från alla campingkök låg över semesteranläggningen.

Samtidigt har ungdomsklubben som intagit flera campingar spridit oro och skräck. Lantbrukare räds av tanken på vad som skulle kunna hända boskap om de kom och betedde sig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *