Miljardhetta drar in över Sverige: 5730500000 kr kan delas ut i natt

Högtryck i lottovärlden: Svensk kan få sola sig i miljardglansen – I natt kan drömmen bli sann – 5,7 miljarder står på spel.

Kuriosakuriren-lotto. Ett rejält högtryck väntas över Sverige i natt. Över 5,7 miljarder kronor står nämligen på spel i spelet Mega Millions max hos KK-lotto. Då kan en svensk få möta våren med proppfullt bankkonto. – Vi hoppas självklart på att en svensk tar hem megavinsten, säger Anders, Nordenchef på Kuriosakuriren-lotto.

Solen skiner och våren har gjort sitt intåg på många ställen i landet. Efer fera månader av mörker kan svenskarna äntligen se fram emot lite ljus och värme. För den som är med i nattens dragning kan livet inte bara bli tillfälligt ljusare – det kan förändras för alltid. – Det säger ju sig självt att den som tar hem nattens jackpot på 5,7 miljarder vaknar upp till ett helt nytt liv i morgon, säger Anders på Kuriosakuriren-lotto.

Kan bli svenskt rekord

Med 5,7 miljarder på kontot är det egentligen bara fantasin som sätter gränser. Den som vill skulle kunna slippa den svenska vintern för alltid och bosätta sig söder ut. Hur som helst kan en svensk som tar hem jackpotten titulera sig rekordhållare. –Det tidigare lotto-rekordet i Sverige ligger på runt 200 miljoner, så det fnns ju en chans att vi skickar det rekordet all världens väg i natt, säger Anders på Kuriosakuriren-lotto.

Bara några knapptryck

Att lägga sina rader är superenkelt och tar inte mer än någon minut. På kuriosakuriren.se hittar man enkelt till Mega Millions max och med några knapptryck är man med i utlottningen av miljarder. Om man vill försäkra sig om att inte missa framtida miljarddragningar kan man även prenumerera på sina rader varje vecka. – Det är verkligen drömläge att ta hem jackpotten i natt och vi har sett ett otroligt tryck inför den här dragningen. Nu är det bara att hålla tummarna för att vinstraden fnns i Sverige, säger Anders på Kuriosakuriren-lotto. Redan i natt finns det alltså en chans att en svensk tar hem 5,7 miljarder kronor. För att inte missa chansen kan man gå in på Kurioakuriren och lägga sina rader redan nu. Sedan är det bara att sätta sig i solen och njuta – imorgon kan miljarderna dundra in på kontot

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *