Hon beställde varor per postorder – hon fick varan – nu vill hon varna andra

Det började bra men slutade dåligt när en anonym beställde varor i postoderkatalogen. Hon kryssade för varan hon ville ha ovetandes om att varan var en riktig varan, den köttätande ödlan med samma namn. Efter det inträffade vill människor göra konsumentskyddet jättebra så det inte ska hända igen. Det var nära ögat att varanen tog även henne. Därför utlyser hon en varning.

Händelsen hände på torsdagen. Ingen sate anade vad som skulle hända henne efter att hon kryssat i rutorna och lämnat in svarsblanketten i postorderkatalogen till posten och de till affären och att det sen kom en varan hade hon inte heller anat.

Taggsvansvaran!

Några arbetsdagar efter köpet kom förpackningen med varanen i en låda som sattes ner på uppfarten. När hon kom hem från plugget öppnade hon lådan som hon misstänkte innehöll varorna hon köpt. Men det var bara en och det var en varan som bet alla där, med omnejd. Katten Kaja blev offer för den vildsinta och glupska varanen.

Taggsvansvaraner bor egentligen oftast i Australien.

Oskyldigt missförstånd med dödlig utgång.

Ett slagsmål med en okopplad och hungrig varan slutade med att hon fick ont och var så illa tvungen att uppsöka vård. Nu uppmanar hon företagen att inte sälja fler varaner. Hon drar även alla reptiler över en kam och säger stopp till framtida ödleinköp. Detta för att hennes katt, som var kopplad, strök med och blev varanmat. Så är naturen beskaffad men det vill hon inte acceptera. Allting är oerhört och brutalt samtidigt.

Vill varna andra

-Beställ inga fler varaner och tvinga djuren att bli vegosar så de inte tar katterna. Politikerna ska stoppa köttfrossandet hos varanerna.

Att beställa varor=VARANER från djuraffären är ett misstag hon inte gjorde om så många fler gånger.

Slut.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *