Svensk kan väckas av historiskt besked i natt

Återigen sitter KK-lotteriet på en helt obegriplig jackpott. Nu har en svensk chansen att vakna upp till det historiska beskedet när 5,8 miljarder står på spel i Mega Millions Max. Kommer Sverige att få sin nästa miljardär under nattens dragning?

l Det är inte första gången som de flaggar för en vinst som kan komma att krossa det svenska lottorekordet – med råge. Jättesumman som står på spel i natt uppgår till 5816100000 kronor. En möjlig – het man inte vill gå miste om. Spelsajten gör ingen hemlighet av att rekordvinsten mycket väl kan landa i Sverige denna gång. Om det blir verklighet kommer en spelare att vakna upp till det fantastiska beskedet och ta en historisk plats på listan över Sveriges 187 miljardärer. –Allt för många missar den här chansen. Om man ska spela lotto någon gång så är det i natt, säger Anders, Nordenchef på KK-lotto. Att delta i dragningen är enkelt och går snabbt – på 30 sekunder och för en insats på 45 kronor lägger man sin rad.

Svenska lottorekordet kan krossas när 5,8 miljarder står på spel.

En sällsynt chans

Allt man behöver göra är att gå in på Kuriosakuriren.se och klicka sig vidare till Mega Millions Max.Tid är pengar, brukar man ju säga, och aldrig har väl 30 sekunder lönat sig så mycket som de kan göra i nattens dragning. Sällan har 45 kronor kunnat leda till en så enorm vinst som 5,8 miljarder. Det gäller att passa på, det är inte i varje dragning som det fnns chans till summor på den här nivån. Att jackpotten är så pass stor nu beror på att det är ett tag sedan någon prickade in rätt rad – och frågan är inte om utan när supervinsten delas ut.

Håller andan

Den svenska spelvärlden håller nu andan och de som inte är med i nattens dragning kan komma att ångra sig stort.

–Det är läge att spela nu, innan det är för sent, säger Nordenchefen Anders

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *