Belizes flagga väcker känslor i kvinnor

SENSUALISM. Länge har Amerikas Förenta Stater och Storbritannien dominerat flaggprydda kuddfodralsutbudet men idag har deras position utmanats att ett land mitt i vattnet. Belizes vågade flagga har tagit världen med storm. 

Undersökningar visar: Belizes flagga ökar mest av alla flaggor och det är damdelen av befolkningen som älskar flaggan. Anledningen sägs vara motivet som lockar honor till flaggviftning och påhejande av den Beliziska ögruppen. Äventyrliga karlar med vita underdelar är på modet.

Mellan läckra röda band i övre och undre kanten, på en djupblå botten ligger en vit läcker skiva med statsvapnet föreställandes två starka arbetare med diverse tillhyggen. Många har svettats byttor och kärl av den karibiska solens hetta/hätta i Belize. Vita braxor och bar överkropp är det som gäller för Belizemännen 2019. Gudskelov står de ståtligt bredvid varann och konkurrerar inte om honorna genom xy-klubbslagsmål

T.v. en vitbyxad yxman i full färd med att överraska någon.

-Man vill inte hamna i vägen för honom; gillar sådana tag.

T.h. en vitbyxad brännbollsspelare som svingar tillhygget i luften. Ett slagskott?

-Man vill vara konen han ska springa runt, säger kvinnor, man vill att han ska snubbla över konen. Han ska ta en med sig och vråla ‘BRÄND’.

Gemensamt för båda männen är att gummorna vill att de ska hämnas på dem samt att de stoltserar med Belizes stolta tradition av huggning och brännboll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *