Så här kan du se SUPERBLODMÅNEN

BLODMÅNE. Den har kallats för skräckinjagande, upphetsande och blodisande! Blodmånen gör en återkomst på natthimlen och du ska inte missa den för nu har Expressen låtit tillverka sprillans MÅNGLASÖGON.

“Rödmåne!” Så kommer många hojta när de snart får se Expressens nya satsning på stjärnhimlen. Med specialtillbehör går det att se månen i rött, som i blodfärgen, därav namnet blodmåne. En “superblodmåne” som “går” att se i hela “Sverige” skall det bjudas på. En extraordinär uppvisning, säger man på den andra sidan betalväggen.

Som Premiumprenumerant hos Expressen får du en unik produkt för att se på den blödande månskivan. Nikolas Svensson har tillverkat egna Blodmånsglassögon som han ska bruka under månjakten i helikopter. Direktsändningen när han letar efter månen i flygfarkost finns att se på Expressen TV i hans egna veckoföreställning “Bara Politik” samt i etern för alla Com Hem-kunder som också har blodmånsbrillor. Han ska fara över himlavalvet likt en geting. Det är berättande som berör både mentalt och rent fysiskt för många som köper pappersupplagan av skriften.

Finns i wellpapp och med hornbågar. Beställ snarast. Redaktionen sitter och klistrar ihop gåvorna för fullt på Gjörwellsgatan, säger vår spejare och mullvad Bartolomeus. “Man kan höra ljudet av tejp på Axel Schölmans hånfulla fingrar.”

Köp på Expressens webb. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *