Mikael Willgert (SwebbTV) i mössa är det gulligaste vi sett

DEN METABOLA PANDEMIN. Så här har du aldrig sett honom förut – journalisten Mikael Willgert gjorde storsuccé i galapremiären av SwebbTV Nyheter på SwebbTV igår. Många glada hejarop har hörts angående den nya mösspositivismen han stolt visar upp. 

Vår bevakning av de renläriga sanningsägarna SwebbTVs utveckling fortsätter. Sveriges enda sanna nyhetsredaktion har gått från klarhet till klarhet, från att de blev censurerade av regeringen/Youtube under en hel eftermiddag till att de nu är på god väg att konkurrera ut SVT:s program Rapport och Aktuellt. I och med ComHems fajt om TV4 har de redan fått en större publik än TV4-nyheterna och därmed besegrat ett tungt monster. Youtube-kanalens första renodlade nyhetsprogram har premiärvisats på nätet. De är helt oberoende av de internationella finansintressen som egentligen styr världen. De ger oss sanningens ljus, dessutom i en proffsigt inredd studio ifrån SwebbTV-bunkern som ligger i underjorden på okänd ort. Fondväggen med rörlig bild från köpcentra sägs enligt filmexpert vara trickfilmad.

Många feminister har hyllat programmet för att könsfördelningen har blivit mer blandad från tidigare SwebbTV-produktioner. Då var det Mikael, Lasse B, Matti och Erik som alla tog rygg på världens enda riktiga klimatprofessor Lennart Bengtsson. Nu kan vi lägga till fruntimmer som Ingrid, Maria och Jeff på den listan. Nu är redaktionens någorlunda jämställda fördelning 70% män och 60% Alternativ för Sverige (resten är KD). Vi har förgäves sökt Kakan Hermansson för en kommentar om det feministiska genombrottet. Chefen på den fjärde statsmakten kallar sig särartsfeminist och menar själv att kvinnorna ska visa sin charm, feminitet och blygsel, men inte så det tar över slakteriet av Dagens Nyheters ur luften tagna lögner.

Mikael Willgert i en annan mössa. Bilden är ett montage.

Vi har totalt förälskat oss i alternativmediesmedjan SwebbTVs program om den fejkade massmigrationen, det fejkade klimathotet och de internationella finansintresserna som styr tarmhälsan och folkens flytt. Vi har fallit i synnerhet en av de viktigaste profilerna, journalisten Mikael Willgert som lördagsintervjuar kända gäster så att gästen blir för öppen och vill be om ursäkt för allt denne sagt efter sändningen. Allt som oftast intervjuas tarmhäslo- och klimatkorrespondenten Lars Bern. Många kritiker menar att det är så här det går när vuxna får tag på videotjänster så som Youtube. Barn vill ha lättsinnlighet, dataspel och skratt. Den mogna ungdomen vill ha SwebbTV med Mikael Willgert. Vi måste våga tysta kritikerna.

Om någon ska kallas man så är det Lars Bern.
Omsluter huvudet tajt

Det må vara lågt att kommentera professionella reportrars klädsel men det går inte att ignorera den nya mössan. I SwebbTV Nyheter har Willgert fått rollen som utomhuskorrespondent, därav den söta mössan. Det är kallt så här års, vilket går emot vad hela klimatrörelsen propagerar för. Om barnet talade sanning hade Willgerts öron varit illröda utan mössan på. Dessutom får han i sig mer av livets gas utomhus, menar expertis på området. I och med mössbärandet har han slaktat all klimatskrämsel och Centerpartistpropaganda. I ett kort segment ser vi journalisten objektivt uttala sin personliga åsikt om BRÅ-ket som uppstått. Han står ute på fältet eventuellt för att han har glömt portkoden till källarlokalen de fått av kommunen för att ha någonstans att vara. Ännu har de inte fått modern inspelningsutrustning, men det framgår, det till trots vad de säger.

Premiären till ära har han på sig en randig mössa i queer-färgerna rosa, grönt och blått som omsluter hans huvud tajt. Många fans har blivit mjuka av hans insats. En människoman skriver “Bästa TV Nytt jag sett. Hit skulle tv-skatten gå”, eftersom skattefinansierad television inte ses som ett problem så länge den är sanningsenlig och uppfyller kravet på att sprida åsikter man själv håller med om, dessutom sägs Lars Bern dyka upp i kommande avsnitt. Vi har startat ett upprop för att låta öronmärka åtta miljarder skattepengar ner till bunkern så vi kan få SwebbTV:s dokumentärer, paneldebatter, musiktävlingar samt barn- och ungdomsprogram. Om de bara får lite bidrag har den nya showen en stark potential att bli den nya svenska lägerelden, som vetenskapsmännen bildligt kallar television för folket. Den spännande upplösningen av såpan går att följa i SwebbTV på Youtube eller där de spelar in.

Vi låter bilden tala för sig: 

Bilden finns att ladda ner som skärmsläckare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *