Köpte bestick på nätet – “fick inga bestick”

Den före detta Sundsvallsbon Derek satt och kollade igenom en bestickåterförsäljares internetsida när han reagerade på det märkliga erbjudandet.

–Det var så sjukt, jag bara bläddrade igenom det och såg ett par gafflar och knivar och skedar och så vidare som skulle sitta fint på tallriken, till ett vettigt pris, dessutom. Jag fyllde i mina uppgifter och bekräftade köpet, som man så ofta gör, berättar han för Kuriosakuriren.

Men vad mannen fick på posten var inte vad han hade väntat sig ty inuti kartongen fanns inte vad herren väntat sig utan något han inte väntat sig. Derek berättar.

“Det var ett djur”

-Det var ett stort djur i kartongen, och jag som inte gillar djur blev lite sur, jag, säger liraren Derek till Kuriosakuriren.

Han har nu låtit skicka tillbaka lådan till tillverkaren så ska de ta en närmre titt på hur det de facto ligger till med djuret. När vi ringde upp det tillverkande företaget och tog de tydligt avstånd från besticködet.

-Vi ser allvarligt på det som har hänt och kommer tillsätta en utredning om incidenten, säger Pontus som i smyg stoppade djuret i kartongen när han var på bushumör under gårdagens afton, enligt källor.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *