Prognosen: Därför är det miljardläge i natt – Om några timmar kan 5,7 miljarder delas ut

Jackpotten i Mega Millions max är extremt hög inför nattens dragning. Nu talar mycket för att jättesumman kan komma att delas ut väldigt snart. Här är prognosen som ger miljardläge i natt.

Internationella lotterier har ofa riktigt höga jackpottar. Det är inte ovanligt att de ligger på fera hundra miljoner kronor – eller till och med upp till en miljard. Men att så mycket som 5,7 miljarder står på spel är ganska ovanligt. När man kommer upp i de summorna brukar det vara läge för utdelning. –Det är med stor spänning vi följer nattens dragning, det börjar onekligen bli läge för en jättevinst, säger Allan, Nordenchef på Kuriosakuriren. Det är alltså fullt möjligt att miljarderna delas ut redan i natt, och de kan mycket väl gå till en svensk. Tittar man rent statistiskt så borde det inte vara så många dragningar kvar tills jackpotten går – så den som vill ta chansen bör inte vänta allt för länge.

–Möjligheten finns att vi får kora en ny miljardär redan i natt, så det gäller att vara på tårna om man inte vill missa chansen, säger Anders på Kuriosakuriren.

Några enkla steg

För att vara med i utlottningen av 5730000000 kronor, som den exakta summan är, behöver man bara följa några enkla steg. Man loggar in på kuriosakuriren.se från sin mobil, dator eller surfplatta, därifrån hittar man enkelt till Mega Millions max. Sedan väljer man bara sina nummer och betalar. –Det har aldrig varit så enkelt som det är just nu för svenskar att ta del av de riktigt stora jackpottarna, säger Allan på Kuriosakuriren.

Kan löna sig

Vare sig man litar på statistiken eller ej så kan det vara en bra idé att delta i nattens dragning. En rad till superlottot kostar endast 45 kronor och man kan spela hur många rader man vill. En insats som alltså kan löna sig ordentligt – då 5,7 miljarder kan ligga på bankkontot i morgon bitti

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *