Här är alla bevis för valfusk

POLITISK MANIPULATION. Valresultatet visade sig skilja en del från opinionsundersökningarna som gjordes veckan innan valet. Det faktum att Valmyndighetens webbplats inte gick att nås under valnatten, fängslande av SD-väljare och andra rapporter pekar på valfusk. 

Det blir svårt. Det kunde Sveriges röstande visa. Men på redan idag, på annandag val, har diskussionerna om valfusket uppstått. Alla utländska valobservatörer har talat med vår reporter Kaj och nu har vår inrikespolitiska kommentator Kaj har samlat bevisen i en och samma artikel.

Valmyndighetens webbplats “låg nere” under flera timmar

Hade valarrangörerna inte en tillräckligt bra dator eller platta för att klara av att visa ett enkelt resultat i form av staplar på en sida vars utseende inte förändrats sen -96? Icke, sa Nick Borgen. Den glider in i mål igen! Innan webben brakade hade Grävmaskinisterna över 20% och sen försvann alla röster? Man kan inte förlora procent om man inte tar bort röster och flera rapporter om att Grävmaskinistiskt initiativs valsedlar inte funnits i vallokalerna samt att stavningen av partinamnet är aningens komplicerat vilket är valfusk. Sen kom nya siffror från sanningsministeriet Valmyndigheten som visade på oväntad Socialdemonkratisk framgång. Det var givetvis hitte-på, bedrägeri och humbug.

Stor skillnad mellan opinionsundersökningar och resultat

Torsdag innan valet. Kuriosakurirens opinionsundersökning visade att nystartade partiet och medborgargardet Grävmaskinistiskt initiativ skulle äntra riksdagshuset med maskinbuller och bång (TYDLIGEN HÖGT OVÄSEN) men när rösterna var räknade räckte det inte ens över 4%-spärren – till alla och Allans stora förvåning och bitterhet. Undersökningens vinnare Kristen demonkratisk samling fick 42,7 i ValU men senare i valet bara 6,4. Kan detta vara en slump?, undrar en väljare som är besviken på fuskandet.

-I min klubb åker man ut om man fuskar, säger Konon.   

Olika resultat i olika valvakor
Bilder från Kuriosakurirens valvaka samt SVT:s och TV4:s diton.

Sveriges Television, TV4 och Kuriosakuriren TV:s valvakor visade alla olika höga staplar i grafiken. Valmyndigheten har alltså medvetet skickat ut olika siffror till olika TV-kanaler för att skapa förvirring och misstro, kan avslöjas.

Ogiltiga valsedlar

Hur rättvist är ett val om inte alla röster räknas? Flera blanka valsedlar samt med partibeteckning som inte finns har ogiltigförklarats, med hänvisning till lagar och regler som finns för att försvåra för oberoende, oanmälda kandidater. Nedan följer två olika valsedlar som ogiltigförklarats av valmyndighet. Junilistans valsedlar fanns inte heller i någon vallokal.

Förtroendevalda kan rösta flera gånger

-Fingeravtryck kan visa att samma människor har röstat flera gånger vid olika lokaler, säger Xerxes.

Nyheterna har rapporterat om att Stefan Löfven (S) förtidsröstade den 21:a augusti för att sedan rösta igen på valdagen 9:e september. Det blir två extra röster på Socialdemokraterna mot de en röster de annars hade blivit om Stefan Löfven bara röstat en gång. Nedan finns bildbevis på att han röstat flera gånger.

“Gerrymandering”

De senaste fyra åren har en omflyttning av valkretsar skett, menar statsvetare. Detta för att gynna partierna och missgynna andra. Stockholm har jättemånga små valkretsar medan västernorrland har yttert få, jättestora dessutom. Detta ger Stockholmarna mer makt och de på landsbygden mindre. Detta kan fortgå på grund av att lantbrukarna saknar godtycklig utbildning och inte förstår hur de utnyttjas.

-Bönderna och åkerianställda är stockholmarnas små marionetter och detta är för att Stockholmare är smartare än lantisar, säger en statsvetare med namnet Doktor.

Och Konon säger vidare:

-Nu när vi lever i undantagstillstånd utesluter jag inte användning av tillhygge och verktyg om krisen eller kriget blir ett faktum.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *