Bara timmar kvar – så kan 4,1 miljarder gå till svensk

 Just nu sitter många lottospelare i Sverige som på nålar. Otroliga 4,1 miljarder kronor står nämligen på spel i Mega Millions max hos Kuriosakuriren. Om bara timmar är det dragning – och då kan en ny person ta plats på listan över Sveriges rikaste.

l I natt håller lottovärlden andan. Anledningen stavas Mega Millions max, lotteriet som just nu stoltserar med en av världens högsta jackpottar – över 4 miljarder kronor. Nattens dragning blir en riktig rysare när en ensam vinnare kan vakna upp med ett proppfullt bankkonto. –Den som tar hem jackpotten kan helt klart leva resten av sina dagar i lyx och självklart håller jag tummarna för att vinstlotten finns i Sverige, säger Allan, Nordenchef på Kuriosakuriren.

”Chans till monstervinst”

Sajten kuriosakuriren.se har skänkt svenska lottospelare chansen att spela på lotterier från hela världen. Många av dessa lotterier har jackpottar på fera miljarder, något som inget svenskt lotteri är i närheten av. I natt står alltså svindlande 4,1 miljarder på spel i kuriosakurirens superspel Mega Millions max.

–Precis som namnet antyder är det ett lotteri med maxad jackpott, vi vill ge våra spelare en chans till en riktig monstervinst, säger Kaj på Kuriosakuriren. Vänta inte för länge Då det bara är timmar kvar tills siffrorna dras bör den som vill ha chans på miljarderna inte vänta allt för länge. Redan nu kan man gå in på kuriosakuriren.se och spela valfritt antal rader på nattens dragning.

–Vi ser att fler och fler svenskar överger de traditionella lotterierna till förmån för de internationella jättarna. Det finns helt enkelt mer pengar att hämta, säger Kaj på Kuriosakuriren. Att spela sina rader går enkelt och snabbt. Det enda man behöver göra är att gå in på kuriosakuriren.se, hitta sitt spel och betala sina rader – den som vill kan även ladda ner en app så blir det ännu lättare att hålla reda på sina spel. På bara någon minut har man gett sig in i jakten på miljarderna. Om bara timmar får vi reda på om den rätta raden finns i Sverige. I morgon kan en svensk vakna upp till ett liv i lyx – med över 4 miljarder på kontot.

Fler och fler väljer att lämna svenska lotterier bakom sig. Och det är lätt att förstå varför. Kuriosakuriren har ständigt jackpottar i miljardklassen – och tokhyllas av användarna.

– Kuriosakuriren ger så mycket spänning, skriver användaren Jan. Just nu är jackpotten på Mega Millions Max uppe i sanslösa 4,1 miljarder kronor.

Det svenska lotterirekordet ligger på cirka 250 miljoner kronor. Det är därför inte märkligt att fler och fler strömmar till Kuriosakuriren. Sidan använder sig av progressiva jackpottar – vilket betyder att summan ökar tills någon får in rätt rad – och det är således ingen ovanlighet att jackpottar på flera miljarder kronor betalas ut.

Kuriosakuriren-lotto har snabbt blivit svenskarnas favoritlotteri – och det märks på recensionerna. ”Kuriosakuriren ger så mycket spänning på ett enkelt och säkert sätt. Jag uppskattar att appen är så lätt att använda och att jag kan ta med mig Kuriosakuriren var jag än går”, skriver användaren Jan.

”Det absolut lättaste sättet att vara med i det allra största lotteriet”, skriver David. Något stort är på gång Vill man testa vad Kuriosakuriren har att erbjuda så finns nu ett perfekt tillfälle. Jackpotten på spelet Mega Millions Max har seglat upp till över fyra miljarder kronor, och när summorna är så höga brukar det handla om en tidsfråga innan någon får in rätt rad. Bolaget själva har på känn att någonting stort är på gång. –Det ligger förväntan i luften. Vi vill gärna att en svensk prickar in den här galna monstervinsten, säger Allan, Nordenchef på Kuriosakuriren.

Tar bara 1 minut Att vara med i kampen om jackpotten är enkelt. Allt man behöver göra är att gå in på kuriosakuriren.se, klicka sig vidare till Mega Millions Max och sedan lägga sina rader. Det tar inte mer än en minut men kan leda till över fyra miljarder kronor på kontot.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *