Johnny vaknade av en bökande grävmaskin i trädgården – nu vill han varna andra

Det svetsaren svetsar-Johnny drabbades av i morse kan räknas till en av de ovanligare upptäckterna som gjorts i östra Skåne med omnejd. En sisådär två meter djup grop hade grävts av en större grävmaskin. Grävmaskinisten erbjöd sig att täppa igen hålet med klister och sand mot betalning. 

På morgonkvisten när Johnny i Sölvesborg skulle koka sitt morgonkaffe och ta ett ljuvt morgondopp i den röda, ovala plastbalja farbrorn hällt upp vätska i veckan innan upptäcktes något mycket allvarligt, till gubbens stora förskräckelse. Han talade ut i den lokala tidningen tidigare idag.

“Hade säkert bökat omkring i en halvtimma”

-Det var fan i mig en stor fet grävmaskin tutandes i trädgården, min. Jag tog tag i skohornet och gick lite hotfullt fram till grävmaskinisten. Han hade säkert bökat omkring i en halvtimma innan jag kom och störde. Den stora maskinen stod mitt i ett stort hål i gräsmattan. Det var en stor grop i  min gräsmatta! Det är klart att jag blev upprörd, säger han.

Han tror att det rör sig om en ny typ av bedrägeri som ungdomen av idag sysslar med för att få lite småslantar.

-Han skulle ha ett fyrasiffrigt belopp för att täppa igen eländet och efter ett längre gräl fick jag nog. Jag röt till, något som fick agera väckarklocka för de andra i Sölvesborg, om du förstår vad jag menar.

Om du förstår vad han menar kan du kontakta oss på Twitter.

Den nya skylten har redan blivit vandaliserad av ett kriminellt gäng.
Nu vill han varna andra

-Jag vill uppmana gemene man att införskaffa sig en “inga grävmaskiner, tack”-skylt snarast. Han förstörde min gräsmatta och min hustrus perenner och detta djävulskap skall icke få fortgå, ropar Johnny.

Det väntar en spännande fortsättning på detta.

Nu tycker jag att vi skålar för Johnny!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *