Nej, Huddinge Direkt, er artikel “Nej, Huddinge har inte ny 3-miljonerslogga” stämmer inte

NY KONFLIKT OCH KURIOSAKURIREN ÄR INBLANDAD. Stockholmstidningen och PK-blaskan stockholmdirekt.se går i en artikel till hårt angrepp mot Kuriosakuriren som kallas för “skämtsida”. Det är ett påstående som strider mot principen om alla nyhetssidors lika värde och kvalitet och ett sådant påstående vi tar avstånd från, till skillnad från Stockholm Direkt/Huddinge Direkt. 
Skärmdump på en skärmdump från Kuriosakuriren från HuddingeDirekt.se.

Kuriosakurirens avslöjande om Huddinge kommuns nya fräsiga logotyp har återigen blivit en förstasidenyhet i Huddinge med omnejd. Heja heja!

Artikeln i Huddinge Direkt tycks vara en faktagranskning av Kuriosakuriren, sanningens nyhetssida. Men i denna svåra tid blir det allt svårare att hugga mot osanningen och PK-media attackerar gärna oss alternativa medier som säger sanningen bara av ren avundsjuka. De vill också säga sanningen men är uppköpta av LO och kullagerindustrin. 

Den vedervärdiga artikeln finns att läsa här: Här. https://www.stockholmdirekt.se/nyheter/nej-huddinge-har-inte-ny-3-miljonerslogga/reprjp!wVWHfJ2qhIsMTqcCrPxAnQ/?fbclid=IwAR11WC6K5_2fahmXlYQHVhxtHA2Yi8zjFUJPCHH3d84Kbn1Kp25ZE-LDgBU

Det är helt fel! I artikeln vi skrev står det att logotypen ska kosta 2,7 miljoner och ni skriver 3 miljoner. Antingen är det en felcitering av en inkompetent journalist eller ett medvetet drag för att svartmåla och förstöra sverigebilden. 300 000 är mycket pengar, men inte för Huddinge Direkt som får pengar från staten i presstöd. Det står “nästan 3 miljoner”, inte “3 miljoner”. Kan ni inte läsa på Huddinge Direkt? Ni far med osanning!

Vår originalartikel går att läsa nedan. Bojkotta Huddinge Direkt tills vidare så de lär sig veta hut och att Kuriosakuriren inte är några att skoja med. Vi äro Huddinges främsta nyhetssida och vi kommer ta till åtgärder.

Kramar /Allan den Store, chefredaktör Kuriosakuriren

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *