Just nu: Arlanda-flyg inställs på grund av protester

Kuriosakuriren har precis fått uppgifter om att en storskalig protestaktion på Stockholmsflygplatsen Arlanda ska ha orsakat störningar i flygtrafiken. Enligt våra källor rör det sig om intresseföreningen “Chemtrailsförbundet” som med stegar klättrat över staketet och tagit sig ut på flygfältet för att sedan braka lös helvetet.

Gruppen som baserar aktionen på en teori som handlar om att sjuklövern och PK-“politiker” skulle fylla flygplan med snusk som påverkar människors åsikter. Dessa baciller sprutas då ut från flygplanen och lämnar ett molnliknande streck i skyn som unga andas in för att då rösta fram ansvarslösa politiker till makten.

Djuret på bilden är en bäver och har inget med texten att göra.
Flyg inställda

Just denna dag har Chemtrailsförbundet slagit ihop sig med ett gäng stridslystna djurrättsaktivister redo att bitas och rivas. Aktivisterna har, enligt uppgift, lyckats få med sig ett stort antal minkar som ska ha befriats från en närliggande minkfarm in på dagens flyg med “Norwegian” (“Norsk”) mot Konstantinopel. När farkosten skulle lyfta så lyckades aktivisterna släppa ut ett femtiotal minkar som sedan ordnade ett hejdundrans rabalder inuti i flyget.

Protesten har planerats länge

Chemtrailsförbundets ordförande som internt kallas för Figge uttalar sig med stor optimism om händelsen.

-Detta är något som vi planerat under längre tid och det känns glädjande att vi gick i mål, säger han i en megafon till Kuriosakuriren.

Aktivisterna lyckades nämligen tömma flygplanets bensintank, vars innehåll de sedan hällde ut i en fryspåse, uppger lokala medier.

-Det där med flygplan är en bluff som mainstream-media spridit och politiker samt journalister hejar på för att sprida desinformationen. Och om farkosterna skulle kunna flyga så beror det på gravitationen och inte på Chemtrails. Jag läste på Vaken.se och Kuriosakuriren om ett nytt biologiskt vapen som Löfven ska använda för att förslava befolkningen med sina onda idéer, vilket givetvis har med chemtrails att göra.

Läs mer: Man i Bollnäs fick springmask – började gå baklänges av oförklarlig anledning

Kontakta ditt flygbolag snarast för att se om ditt flyg påverkas av protesterna, och om så, kanske en härlig ersättning kan väntas. God helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *