Så gick det för svenska bingolandslaget i nattens nätcasino-mästerskap

Det svenska damlandslaget i bingo gjorde bra ifrån sig i nattens tävlingar på World Wide Web när motståndarna i Italien besegrades i tävlingarna.

Sverige öppnade svagt med ett antal missar men i och med 12 så hade den svenska bingoapparaten rullat igång.

Plötsligt var det nummer 83 som ropades upp och Anita fick en hörna, till hemmapublikens stora förtjusning. I och med kvadraten hade hon fyllt halva högerkanten. En bit utanför boxen fanns även ett par andra bingorutor som betades av en efter en. När matchen verkade avgjord kontrade de italienska motståndarna genom att använda sin 200% reloadbonus och pengarna bara rasslade in i kassen, eller kassan…

– Jaaaa! Tjalalalala! Vi spelade bra i bingohallen, men vi hade det jobbigt här på WWW. Om vi bara hade vunnit med 1-0 hemma i den första matchen så hade det blivit tufft för oss, säger Sveriges förbundskapten Anita enligt TT.

Efter ett par farliga lägen valde svenska nätbingo-landslaget att utnyttja sina 20 freespins på Doubles samt två nya bingokort. Sverige fick över spelet på sin bingobricka mot sista matchminuterna men matchen slutade 0-0 med vinst för onlinebingo.se.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *