Just nu: Kristdemokraterna byter logga

Sveriges i särklass bästa parti har gått från den spröda vitsippan till den blå kantiga burken, men nu ska det bli ändring på det. Från och med nästa dag kommer partisymbolen ändras till en enklare text med färger och former.

-Vår nya logotyp är stilren, tidlös och modern på samma gång. Den symboliserar allt levande på jorden som ska bli kristdemokratiskt. Partisymbolen står för öppenhet och tolerans gentemot alla kristdemokrater som finns, oavsett partitillhörighet.

Det säger alla kristdemokrater (KDS) som just bytt uniform. De hade en blomma från början. Från och med nu slängs vitsippstjatet och dumburken i komposten för gott. Det är den enkla texten KRISTDEMOKRATERNA i regnbågens alla färger där några bokstäver är utbytta mot symboler som ska samexistera inom partiet. De siktar in sig på att bli Sveriges näst största parti till valet 2020. De har goda förutsättningar sett till våra opinionsundersökningar.

Kristdemokraterna kommer fortfarande vara samma parti med en sund kristen människosyn och värdegrund som går att lita på. Det ska bli bättre för folket och alla andra som kan få det bra, meddelar partiledningen på det extrainsatta föräldrasamtalet. Det är en glad nyhet för alla konstintresserade.

Den är här nu. Välkommen till nya Kristdemokraterna.

En del som pekar på KD:s kristna rötter tror att regnbågen finns som en anspelning på när Noa offrade djur som en gåva för att tacka Gud för att han räddat hans familj genom den stora floden och fick regnbågen tillbaka som en present och som symbol för förbundet mellan avkomlingarna och Herren. Men det är något partiet inte vill veta av eftersom de infört nolltolerans mot Jesubarnet i politisk kommunikation utåt.

-Många tror männen som röstar måste tro på Jesu smörjelse, men det är helt tvärtom, säger KD-männen.

Partiet går från klarhet till självklarhet ännu än gång med denna nya fräscha “layout” (reklamspråket kurs 2b). De har redan berättat om det nya konservativa blocket på vår allvarsamma hemsida. De ska gå ihop med Moderaterna som har ett stort M med en falk på samt Sverigedemonkraterna som också hade en partiblomma. Tillsammans ska de tre partierna få en stilig “costume” (designerspråk och betyder cosplay) som Ebba, Ulf och Jimmie ska ha inför valrörelserna. De är trygga i sina värderingar som ingen annan.

En del har sagt “oj” och påmint om att de sliter och slänger på loggorna. Den nya fyrkanten kom bara för ett halvår sen men gick aldrig hem hos massorna. Den nya ska väcka uppmärksamhet med de grälla färgerna. I skrivande stund leder Kristdemokraterna vår opinionsundersökning med 67 procentenheter, vilket innebär att partiet sannolikt kommer få egen majoritet hos riksdagens stolsplatser. De finns till för alla svaga som bor på Allan den Store (vår chefredaktörs) rättspsykiatriska klinik och barnvakt. Med vårdnadsbidraget kan Allan vara hemma och omvårda folk för skattens penningar.

I det övernaturligt roliga satirprogrammet Parlamentet i TV:ns fjärde kanal hånas och bespottas KD:s fåfänga och grafiska ombytlighet med följande sångnummer som får den animerade studiopubliken att välta och stoja av skratt:

“Slit och släng din fina vitsippa, slit och släng din fina burk
Slit och släng din toppen Bongalow (valstuga) det skrattar jag blott åt”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *