Recept på rulltårta för den som vill göra sina gäster magsjuka (obs humor)

Hör upp, alla helvetesmedborgare! Äntligen fikadags, säger ungdomarna, och du tar fram din plastask med äcklig tårta. Vad gäller när en ska förgifta medmänniskor? Vår kokexpertis sitter inne med receptet.

Receptet på cylinderformad rulltårta är inspirerat av Instagram-kontot @anders_y, i synnerhet Anders Ygeman bakningsinlägg som vi tidigare rapporterat om.

  1. Dels är att använda gamla ingredienser att rekommendera. Sen ska du blanda med sill i dill med mera. Botten ska vara inlagd i fukt sen en tid tillbaka. Lägg köpt tårtbotten i vattenbad, gärna vatten från förra veckan som sparats i dunken. När vattnet sugits upp av tårtan kan du ta bort den.
  2. Blanda i varmvatten från en kanna som hälls på. Detta ska göras i en halv minut. Nu är degen färdig. Tårtans innehåll är kvar att tillagas säger Janus. Den ska läggas mellan degbitarna.
  3. Åk till handelsboden och köp socker, gräddglass och aioli på flaska. Rör sen om det till en röra. Häll på med karamellfärg så det ser aptitligt ut. Harkla dig rakt över allt. Töm en äcklig grynkorv över den saliga röran. Slicka av korvskinnet så allt innehåll följer med.
  4. Häll på med Vanish och puffa till kakan om den fallit isär.
  5. Plantera in hemliga sporer i gröten och täck över med ett tunt lager strösocker så den inte blir missfärgad.
  6. Ta din badrumshandduk och lägg över bunken medans det jäser.
  7. Kräks över tårtan. Slickepotta över så allt inte hamnar högst upp. Sen rullar du in tårtkroppen i degen och skiva i småbitar med flåhackan.
  8. Servera på redan använda assietter med skedar du redan haft i munnen.

Vid födelsedagar ska det även bakas in stearinljus i tårtan. Servera med ljummet slem.

Alla ingredienser finns på MatDax som också är vår anonyma huvudsponsor. Vi har i tidigare matrapportering kallat dem för helvetesvarelserna.

Därför publicerar vi recept

I Kuriosakurirens gryning (2017) publicerades ett gäng roliga recept på mat som egentligen är äcklig, enligt vår kräsna läsarskara. Barn av saligheten trodde Kuriosakuriren skulle bli en tidning som handlar om politik och samlevnadskunskap, men så är inte heller fallet. Vi söker ha en bred publik och ett innehåll som präglas av samförstånd i samlivet mellan läsare och andra i samröre med Gud. Vi tar avstånd från socker.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *