Huddinge kommun anklagas för sexism i och med kontroversiellt evenemang – här kan du anmäla ditt deltagande i tävlingen

Huddinge kommun har hamnat i blåsväder igen, förra gången var vid påsk då kommunhuset hade fjädrar i riset, något som fick djurrättsaktivister att drabbas samman med vänner av ordning. Denna gång handlar det om en erotisk tävling som de arrangerar på scenen vid Sjödalsparkens scen tillsammans med ABF Huddinge, Studiefrämjandet, Stockholms län och “Snusk-Kaj” från Kuriosakuriren. 

Reaktionerna lät sig inte väntas efter att nyheten om Huddinges våta t-tröjetävling (av engelskans “wet t-shirt competition”) nått folk. På webben har många klagat på att evenemanget och kallat det sexistiskt och gammalmodigt. Kommunen har nu låtit besvara kritiken med att “tävlingen är öppen för både män och kvinnor i alla åldrar och alla kommer bedömas av juryn på lika villkor”.

Nedan kan du anmäla dig:

[contact-form][contact-field label=”Namn” type=”name” required=”1″][contact-field label=”Ålder” type=”date” required=”1″][contact-field label=”Profession ” type=”text” required=”1″][contact-field label=”Allergier?” type=”textarea” required=”1″][/contact-form]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *