Herre beställde piller “online” – fick sexton SD-tält

El-handel. En herre köpte medicin på internets medikamentsaffär Apotea.se för dyra pengar men fick, till sin besvikelse, varken piller eller något annat han tyckte om i brevinkastet och i trappuppgången. 

Derek var i farten på webben igen, denna gång försökte han sig på medicinhandeln som frodas och lever digitalt i denna nya tidsålder. Förra gången var det som bekant skokonsumtion som testades och sedermera misslyckades (om detta i Kuriosakuriren 28 november 2017). Han berättar:

–Det var så sjukt, jag bara bläddrade igenom det och såg ett par olika piller som skulle göra gott, till ett vettigt pris dessutom. Jag fyllde i mina uppgifter och bekräftade köpet, som man så ofta gör när man vill ha läkemedel, berättar han för Kuriosakuriren.

Han märke att köpet misslyckats denna gång med när han kom hem till lägenheten och såg att trapphuset var fullt av kartonger. Enligt grannar medförde det svårigheter för gång i trapporna. Men även om Derek förstod att han inte köpt denna mängd mediciner öppnade han kartongerna och upptäckte till sin vaga förvåning att dessa innehöll inte mindre än sexton tält som Sverigedemokraterna (SD) använder vid torgmöten, flygbladsutdelning, mm. Dessa hade levererats komplett med rollup med folkhemstext och bild.

Apotea kommenterar att det är ovanligt att de förväxlar sina produkter med kampanjmaterial men att de ser allvarligt på händelsen. Derek har använt tältduken som tapet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *