Du kommer aldrig överge din hund igen efter att ha läst detta

HUND. Många hundar är helt onödiga och så är det, har det sagts om hundar. Egentligen har mycket sagts om hundar och så och många som Jordan B Pettersson säger att man ska överge. Många andra säger att man borde slakta eller sälja vissa raser. Nu har vi svaret. 

Allt fler väljer att göra sig av med hund. En undersökning Yougov gjort bland hundägare säger att hela 3 på 10 vill avliva, helst idag! 5 av 10 upplever hunden som ett onödigt störningsmoment i vardagen. Bara några procent hit och dit tycker det är värt att behålla. Allt fler säger “duktig vovve” efter en uppvisning. Mycket tyder på att AI och TV och radio och den våldsunderhållningen har fått oss förlora vårt intresse för hundar.

-Har man sett Settman i en VR-studio, omringad av celebriteter är ‘rulla runt’ inget att komma med, framkommer det av undersökningen.

Men nu har det kommit botemedel på hundpessimismen. Man kan nämligen utnyttja hundarna och få djuren att utföra enkla arbetsuppgifter. Forskning har idag påvisat att jyckar kan gå på enklare ärenden och lämna paket och brev. Detta är bra om du jobbar för en hemlighetsfull patrull som bedriver illegal verksamhet. Ingen misstänker en god byracka. Välj gärna en medelstor jycke som inte är för liten så den inte kan råka bli uppäten, men inte så stor så den inte kan ta sig fram i trånga utrymmen och har en allt för hög driftskostnad.

Fördelar är att hundar kräver inga goda arbetsvillkor och organiserar sig inte i fackförbund, vilket förenklar det för dig som uppdragsgivare. Tysta hundar bör premieras, menar expert, de skäller inte så högt. Om man har en hund som inte kan något av ovanstående hänvisar vi till försäljning, eller om det är helt hopplöst slakt. OCH SKYNDA TILL FÖRSÄLJNING SÅ HUNDARNA FÖRSVINNER INNAN CIRKUSDJUR FÖRBJUDS.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *