SD-ledamot fick vattenkranen tejpad i skvättsabotage

VANDALISM. Sverigedemokraternas goda grabbar utsätts dagligen för hot och trakasserier och det har nu nått ett nytt lågvattenmärke. De som krigar för landets överlevnad har det inte enkelt och förtjänar din vördnad och respekt. Nu kan man inte vara politiker och sanningssägare samtidigt utan att man får sin vattenkran tejpad. 

Någon har brutit sig in i Markus ‘Kriminell’ Björnes bostad och tejpat vattenkranarna i både toalettrum och kök. Han såg inte tejpen, och tänkte inte på att det kunde spruta, som man väl gör, varpå hans kläder sprutades ner. Hela toalettrummet sprutades ner och blev småfuktigt. En rejälare fuktskada väntar men Markus Björne väljer att fokusera på den personliga aspekten av dådet.

-Jag såg blöt ut, säger herr ‘Kriminell’.

Över anständighetsgränsen

Hans skjorta hängdes på tork efter händelsen, vilket också fick konsekvensen att han gick omkring i bar överkropp och trekvartsbyxor, vilket fick konsekvensen att han ofredade sin omgivning. Det var en förskräcklig syn, lär familjen sagt.

Rosenrasande gick mannen utan anständiga kläder från kranen i toalettrummet till kranen i köksrummet. Den var också tejpad och han blev ännu en gång besprutad av vattenmassorna.

-Det liknade en fars, säger SD-politikern gråtandes när våra journalister hittade honom i uthuset.

Ett personärende eller något i den stilen har inletts mot misstänkta L-politikern, boendes på samma gata, som tidigare gjort sig ovän med mannens familj. Denne ska ha spottat en loska i familjens brevlåda. Om detta fortgår ska det allt polisanmälas och Liberalen är huvudmisstänkt. Konflikten ska ha trappats upp av en politisk uppgörelse, säger grannarna.

UPPDATERING: Stoppa pressarna! Nu har L-politikern tejpat SD-mannens ringklocka samt hyvel så att det plingat samt försvårat för mannen att hyvla.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *