Skolans porrfilter censurerade Belizes flagga – “för sexig”

Kriget mot datorsnuskandet inom skolväsendet fortsätter och allt fler låter installera porrfilter för att sortera bort för stekhett innehåll under skoltid på skoldatorerna. Men innehållsfiltren i datorn fäller mer än det friar vilket några stackars skolelever fick känna av.

När skoleleverna Bartolomeus och Sigismund på Flemingsbergs högstadieskola Skapaskolan skulle göra skolarbete om Centralamerikas stränder stötte de på allvarligt problem. På Nationalencyklopedins webb NE.se fanns det ett hål för landet Belizes flagga och det stod “aderton-plus”.

Belize på griffeltavla

Istället för internet var de så illa tvungna att söka upp bilden i ett uppslagsverk från bokhyllan. Redovisningstimma och vår duo skulle redovisa sin forskning men eftersom Belizes flagg saknades lät den ritas på svarta tafvlan. Detta ledde till kvarsittning, piskrapp och samtal med rektor som också ringde till vårdnadshavare, berättar eleverna för tidningen Mitt i Huddinge.

Det sägs finnas oönskade konsekvenser av att skolungdomar exponeras för häftigt innehåll, speciellt under skoldagen då eleverna måste lyssna på magistern som slår i katetern och lär ungarna veta hut. Men på senare år har ordningen och redan i skolan blivit oordningåoreda. Alla skolelever matas med snusk dagarna i ändan och ett filter har varit nödvändigt för den kritiska situationen i skolmiljön. Men faktumet är att det gått för långt när lätt erotik, som Belizes flagga, tas bort. Datatekniken fungerar som en håv som förs genom ett vatten och som fångar upp det dumma som människokroppen, vapen, pokerspel, jackpot och narkåtika så att barnet kan dricka vattnet hejdlöst. Slut på liknelsen.

Kuriosakuriren rapporterade 21 januari 2019 i artikeln “Belizes flagga väcker känslor i kvinnor” att sensualismen i den centralamerikanska statens flagg. Ingen annan flagga från någon annan världsdel har väckt samma ljuva vällust och känslor som Belizes flagga. Vår varning för den sexiga flaggan har gjort ett avtryck i att den censurerats från skoldatan.

(Varning för erotica) Vid bägge sidor om en sköld står två lättklädda män med olika vålds/trädgårdsredskap. Han till vänster hugger och han till höger sägs spela brännboll.

Lätt erotik.
T.v. en vitbyxad yxman i full färd med att överraska någon.
T.h. en vitbyxad brännbollsspelare som svingar tillhygget i luften. Ett slagskott?

Röster höjs för att ta tillbaka den, enligt vissa relativt oskyldiga flaggan till skolmiljön samtidigt som vänner av moral vill se ytterligare tilltag mot nätpornografisk film. Många föräldrar är oroliga för att elever skulle bli uppeggade av Belizes flagga om skulle hänga och dingla i ett klassrum, förslagsvis från taket. Bibeln beskriver den inte mannens njutning som något mellan honom och Belizes flagga utan till sin hustru.

”Gläd dig tillsammans med din ungdoms hustru … Må det alltid vara hennes bröst som berusar dig. Av hennes kärlek må du ständigt hänryckas.” (Ordspråksboken 5:18, 19). Så säger skolans rektor.

Samma sak gäller också kvinnor som berusas av Belizes erotiska flagga. Bibeln säger: ”Mannen ska tillfredsställa sin hustrus sexuella behov, och hustrun ska göra detsamma för sin man.” (1 Korinthierna 7:3). Sanningen utesluter alltså otukt med Belizes flagga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *