Hattaffärerna säljer slut på mössor med öronhål

MODE/KLÄDER. Höstvintern är kommen och vinden viner! Moderedaktionen har larmats om den nya hattrenden med öronhål. Det ungdomliga tilltaget gör att mössan inte trillar av lika lätt när blåsten kommer och är inte bara praktiskt utan också mycket stiligt. Hör på fashionistor! 

Den nya hattmodellen med hål på bägge sidor i vilka öronen fästs är årets stora modefluga. I skrivande stund har två män och fyra kvinnor och någon annan person visats sig utanför Kuriosakuriren HQ i Huddinge med blottade öron. Det vågade plagget har blivit populärt efter att mångas mössor blåst av i tidigare oväder.

Så här års är mössan hatten på allas huvuden och årets hattnyhet har tagit oss med storm i stormbyarna. Om man planerar att hamna i blåsväder är detta plagget perfekt. Metoo-männen skulle haft den förra hösten, skojas det bland folk med smaklös humor som vi tar avstånd från. Vinden vinner inte över dig när denna hättan sitter på plats. Den finns i olika färger och modeller. Allan kör med XS men det är för Allan. Övriga fashionistor/mode-fascister fascinerade av fashion kör med andra storlekar beroende på vad en gillar.

Redan vid denna tidpunkt förra året skrev vår dåvarande moderedaktör Anita en vedervärdig artikel om hur man själv kan klippa hål. Detta är så kallat ‘fejk’. Det ska vara riktiga öronhål med riktig söm och allt. Man ska köpa den i affär. Om någon fattiglapp vill hänga med i trenderna hänvisar vi er till artikeln nedan. Till er andra rekommenderas er lokala hattaffär. Anita avskedades strax efter artikelns publicerande men stannade kvar på redaktionen men då som obetald straffarbetare med analog fotboja. Läs mer:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *