Att svara på enkäter framtidens jobb

Men modern teknik går det att generera pengar till din pengasamling och köpa armaband i affär bara genom att svara på enkätfrågor online. Gallupundersökningar går att göras i hemmet med ansträngning och de närgående frågorna kan få dig att känna dig så där eggande obekväm.

Att fundera lite på hur arbetsmarknaden ser ut framöver, kan vara klokt, finns det många som säger. Expert på arbetsmarknad säger att var en skall glömma vård- och omsorgsverksamheter, byggföretag, företagstjänster, hotell- och restaurangföretag och sådant vid jobbsökeri. Var en skall istället satsa online på att svara på enkätundersökningar mot betalning.

Det är en yrkesgren att lägga i grenen och satsa pengar och tid inom. Lönsamheten lär vara skonsam. Allra mest skriande rekryteringsbehov kommer som bekant Data/IT-branschen att ha om fem år så det är dags att värma upp litet.

Fler företag erbjuder måttfull betalning mot prestationen att svara på enkla frågor.

Tjäna 3500 kronor en bra månad – eller vinn en lådcykel

Registrerar du dig idag kan du få poäng och poängen kan på oförklarligt sätt bli till pengar som du samlar på (inlägget är inte sponsrat och redaktör Kaj oroar sig om nätterna, i sin sovsäck, över att skillnaden mellan journalistik och reklam suddas ut (Kaj ger ifrån sig skri (Kaj skräms bara))).

Det finns inget vackrare än människor som brinner för att hjälpa andra som också vill ha hjälp och så. Genom att svara ärligt på undersökningar kan du hjälpa andra och få betalt. Vinst-vinst!

Svara på raffigt intima frågor om dina tobaks- spel- hälso- medievanor och känn dig hörd och brydd om, oj som de bryr sig. Brukar du mata dina husdjur?

-Jag har köpt ett snyggt armaband i panelshoppen, säger Line som visar upp sig på hemsidan. Ja, det stod ‘armaband’, och du vill också ha ett armaband.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *