Jan Björklunds (FP) hemliga opinionsundersökning innan slutet

Jan lämnar idag partiet Folkpartiet i protest mot svängningarna ty han har tappat fattningen om styret. -Nu väntar dikeskörning och/eller pånyttfödelse ur nykterhetsrörelsens sköte så som partiet bildades, säger Kaj, politisk kommentator, inrikespolitikens svar på André Pops.

Innan slutet var kommet utlyste han en intern gallupundersökning för att objektivt undersöka Jans populäritet internt. På en 10-gradig skala fick partiets få medlemmar svara på om Jan var “världens bästa” eller “världens dårligaste”.

Omröstningen var en hemlis inom partiet men vår reporter wallraffade fram den genom att logga in på det socialliberaldemokratiska partiets intranät (se dataintrångsaffären 2006). Vår hemliga reporter med FP-medlemskap kunde också se att en major.

Nytt försök. Vår hemliga reporter med FP-medlemskap kunde också se att en majoritet ansåg att fd. fp-ledaren var en att gilla. “Jag gillar den” svarade många. Men Folkets parti (se folkrepublik) folkpartiet är splittrat och flera höga medlemmar röstade för att Jan är “en utav dom dårligaste”.

En efterträdare måste vara “helt OK” och smiley med solglasögon för att partiledningen skall godkänna denne.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *