Här är nya Moderaternas nya partisymbol

Moderata samlarpartiet har lanserat en ny logga i under möte. Ordet ”nya” kommer inte längre att finnas med i loggan och ytterligare några småjusteringar har gjorts.

Nu har Moderaternas presenterat partiets nya logotyp. En partisymbol är viktig för ett partis identitet, säger många folkpartister. Förr var det blommor som gällde men nu med all kränkthet och pollenallergi är de utbytta mot fyrkanter och bokstaven “L” i blått. Ändå finns nejlikor, maskrosor, rosenröda rosor med flera. Blä!

Den nya logotypen har satts ihop av samma PR-byrå som låg bakom Huddinge kommuns kontroversiella och i medierna uppmärksammade uppfräschning av kommunvapnet.

Om också Moderaternas symbol står det eld och lågor. Den har av experter liknats vid den som användes på Gösta Bohmans tid. Inte heter de “nya” längre. Nej nu är det “forntida” som är prefixet framför partinamnet.

-Partisymbolen är tydlig säger en moderat man som hemligen vill ha en blomma som symbol, en påsklilja.

Även systerpartiet Kristdemokraterna presenterade en ny variant på deras partisymbol under mötet. Samexistens är temat och vi befarar att den ser ut som följer:


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *