Här är årets julklapp

Sedan urminnes tider, 1988 och framåt, har branchorganisationen Svensk Handel utsett en julklapp som skulle vara extra aktuell. Och aktuell är verkligen årets present som redan nu har fått konsumenterna på fall. Årets julklapp är, som väntat, lådvinet, som har toppat flera önskelistor i veckorna. 

Utmärkelsen årets julklapp, är varje år ett tecken på att juletiden närmar sig med (snö)stormsteg. Som väntat blir lådvinet årets klapp när HUI Researtschje-företaget utsåg julklappen. Nu väntas lådvinsförsäljningen nå nya höjder i och med den nya framgången.

“Bag-in-box-härligt med vin”

-Lådvinet ger medelsvensson en möjlighet att smaka på all saft i mustiga och söta smaker samtidigt som den i sin enkla, smidiga förpackning tillåter enkel transport från punkt A till punkt B, säger Petros, löst ansvarig på Svensk Handel

“Tidsenlig och enkelt”

Han ser också att julklappen säger något om den tid vi lever i.

-Den säger något om vår tid i det att den är enkel att ta med sig. Ett lådvin kan medtas ombord på bussen, till jobbet eller bara när man vill ha det riktigt, riktigt myspys, va?

Petros lådvinstips

Petros vill också ge svenskarna en viss konsumentupplysning. Det handlar om en rekommendation ur det rika sortiment av boxvin som finns på marknaden.

-Jag säger bara artikelnummer 12507, ljuvligaste doften och det skönaste trycket i skallen, alla tiders alltså! Påse i kartong, svårare än så är det inte. Jag brukar ta en massa lådvin och låtsas att dessa är tegelstenar som jag bygger en koja av. Där kryper jag in med frugan och vi har det så skönt, ska ni tro,  menar Petros.

Stor uppmärksamhet

Bland tidigare prylar utsedda till årets julklapp finns mössan, spikmattan, dvärgen och surfplattan, med flera och kampanjen får mycket uppmärksamhet. Vem vill du ge ett lådvin? Dela inte med dig på Facebook för det ska vara hemligt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *