Medelstor seger för Kenneth och Gunborg i bostadsrättsföreningen Rotknölens bouleturnering

Duon Kenneth och Gunborg gjorde en lyckad återkomst i gårdagens semifinal i boule i Brf. Rotknölen, ett stenkast från Huddinge, när de vann matchen mot det nya laget Stolta Svenskar.

Ekipaget Kenneth och Gunborg inledde matchen mot Stolta Svenskar förhållandevis svagt men sedan tog de övertaget mot den unga sexmannatruppen på sex man som debuterade i sammanhanget igår. De facto blev de det först målgörande laget när de inledde piggt med två snyggt ivägslungade kulor som for rakt ner på grusplanen.

Bilden har inget med texten att göra.

I slutet av första halvlek var poängställningen åtta mål lika och hemmapublikens jubel var öronbedövade, dock inte för den gravt hörselskadade Gunborg som inledde den andra delen av striden med ett ordentligt kärringkast så det skrek om det. Hon blev utan poäng och uppmärksamheten riktades sedan mot skyttekungen i Stolta Svenskar som obehindrat gick rakt ut på planen och släppte kulan uppå den lilla. Vän av ordning veterligen är detta mot idrottens regler och det gula kortet var ett faktum.

I tolfte minuten lät Kenneth taga alla lagets kulor för att minska risken för dåliga kast då han tog en väldig sats och kastade kulan rakt upp i luften för att samtidigt ge ifrån sig ett om något maskulint stön. Han blev sedan utsedd till matchens lirare och det kommer inte dröja länge tills vi får se vår favoritduo på rinken igen när Gunborg trots flera frakturer efter insatsen gick vidare i mästerskapet. Matchen slutade 1-2 till Kennet och Gunborg och trots marginalen kan detta inte räknas som en ordentlig jordskredsseger utan snarare en 3:a på richterskalan, något som bör klassas som en allvarlig händelse.

Precis som Facebook-evenemanget hade utlovat vankades det huliganbråk efter matchen. Bråket slutade 5-2 till Stolta Svenskars hejarklack trots rykten om mygel och doping.

En reaktion till “Medelstor seger för Kenneth och Gunborg i bostadsrättsföreningen Rotknölens bouleturnering

  • oktober 27, 2017 kl. 12:00 e m
    Permalink

    Stolta Svenskar👊💪 bäst både på plan och utanför👀

    Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *