25 sovjetiska hermeliner iförda halmhattar marscherade in i Jämtland

I morse utsattes Jämtland för ett ryskt anfall av det otrevligare slaget när 2,083333333333333 dussin små mårddjur från Ryssland med halmhattar som i takt vandrade rakt in över jämtländskt territorium och störde lokalinvånarna med ett djävulskt väsen.

Om morgonkvisten väcktes flera jämtlänningar av att 25 hermeliner skulle pipit med ett sådant himmelskt vidrigt oväsen, något som väckte flera jämtlänningar. Ett vittne till händelsen berättade om hur de, i ett längre led, gick i valstakt med små halmhättor uppå huvudet. Dessa små mössor hade även den ryska flagga broderad, vilket ledde till antagandet om att de skulle kommit från Ryssland i öst.

Läs mer: Höstpyssel till helgen: Klipp öronhål på mössan

Alla små lekatter ska ha håvats in av viltvårdare och låsts in i en av Östersundspolisens hemtrevligaste fylleceller men vad som ska ihågkommas är att detta är en otrevlig handling från regeringen i Moskva som måste varit på bråkhumör denna morgon.

“Nu är det krig!”

– Det handlar om små djävlar som ryssen skickar på oss ty fanskapet kan väga upp till 260 gram och göra ett ohyggligt väsen av sig, berättar försvarsminister general Petros Hultqvist per satellittelefon uppifrån Jämtland ner till oss på Kuriosakuriren HQ i Huddinge.

Läs mer: Här är svenska försvarets nya vapen – ska skrämma Ryssland och Nordkorea

Han och Östersunds kommun hämnas på kommunistsvinen genom att utsätta hermelinerna för tortyr. Det ska handla om att tejpa fast dem på kontorsstolar av en modell som liknar dem som används i SVT:s “Morgonstudion” och sedan snurra stolarna så att hermelinerna blir snurriga och såsiga i huvudet.

“Värna om de små djuren”

Men alla är inte lika upprörda, i synnerhet den glada trion på trenne äldre VPK-anhängare, tant grön, tant blå samt tant hermelin som vill välkomna de små djuren med öppna armar.

-De är med och bygger vårt land och det är klart som korvspad att de ska få ta del av våra gemensamma resurser och leva i harmoni med oss. Det är viktigt att älska och värna om alla små djur, berättar de till den lokala pressen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *