Just nu: Trekantig gubbe bröt sig in i Berits hem

Just i detta nu, på direkten och omedelbums fick vi på Kuriosakurirens redaktion ta del av de mycket allvarliga uppgifterna om att en trekantig gubbe skulle brutit sig in i ett villahus inuti Huddinge kommun.

Jajamensan, en trekantig gubbe har kommit, enligt uppgift, in i i tant Berits villa i Huddinge, tidigare i veckan. Det hela ska ha skett via skorstenen och vidare genom rören. När vi nådde den stackars damen per telefon var hon märkbart upprörd.

-Jag blev givetvis väldigt berövad när jag såg en trekantig gubbe med näverjacka och träskor i mitt lugna hem. Hans hans hatt var likt hans kropp trekantig och kantad av korvskinn, berättar Berit som egentligen heter något annat.

Blev svårt chockad – var tvungen att skratta

-Först blev jag chockad och hjärtat föll ned i halsgropen på mig men sedan när han satte sig på en pall i köket och plockade fram sitt munspel så blev det skrim, skrammel, tjo och hopp. Det var så roligt, jag måste skratta ty det kom en trekantig gubbe in i mitt hem.

Enligt polisens förundersökning så skulle mannen lämnat lokalen självmant och flera av de andra personerna i lokalen skulle dansat ut med honom.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *