Intervju med ordförande Allan den Store för det nystartade partiet Grävmaskinistiskt initiativ

Kuriosakurirens chefredaktör Allan den Store går i år till val under partibeteckningen Grävmaskinistiskt initiativ och hoppas på att få så mycket inflytande som möjligt i beslutande församlingar. I partiprogrammet finns många hjärtefrågor såsom väpnat bråk, krigsföring, flera barn samt krokodilimport från tropikerna.

Intervjuserien ”Nyfiken på småpartiet” är tillbaka för en sista partiledarintervju innan valet. Tidigare under valrörelsen har Kuriosakurirens skjutjärnsjournalist Bengt intervjuat partiledare för några av Sveriges småpartier. Artiklarna med Piratpartiet, Enhet, Djurens Parti finns att läsa på Kuriosakuriren.se (Alternativ för Sverige, Medborgerlig Samling och Feministiskt initiativ har alla avböjt medverkan, antagligen i rädsla för att ställas mot väggen). Om något utav riksdagspartierna trillar ur parlamentet under 4%-spärren kommer serien återupptas med intervjuer med företrädare från, MP.

Se Grävmaskinistiskt initiativs lanseringsfilm här:

-Grävmaskinistiskt initiativ registrerades hos valmyndigheten så sent som i fjol. Varför behövs ännu ett parti när ni ändå bara tycker samma sak som AfS?

-Varje natt kanaliserar jag budskap från änglar så jag har fått signaler från högre makt som ville att jag skulle röra om i ölsupan som svensk politik. Sen har jag politiken inom mig. Min tvillingbror var statsminister i slutet av 1600-talet och under hans likfärd författade han vårt nuvarande principprogram.

Allan den Store i talarstolen.

-Vilka ser ni som de viktigaste valfrågorna? Har ni någon profilfråga?

-Vi vill utnyttja grävmaskinerna till en ökning av gropar och pölar men också till krigsföring och att gräva upp trädgårdsmiljöer och parker, på lokal nivå.

-I ert partiprogram står det att ni vill främja barnauppfödandet i Sverige samtidigt som ni i valfilmer och valmanifest vurmar för ökade aborter. Hur går det ihop?

-Det förstår väl vem som helst att barn är det finaste vi har. Barnen har framtiden för sig. Syftet med vår tvetydiga hållning i barnfrågan är naturligtvis att sprida misstro och förvirring hos väljarna.

“Vi vill skapa ett samhälle som passar Allan, vår partiledare och frälsare”

-En punkt som sticker ut är er kulturpolitik. Vad vill ni göra?

-Vi vill ersätta public service med riktig underhållning i form av importerade krokodiler från Afrika och Tropikerna. En krokodilmästare får djuren att göra konster och slåss mot varann. Det tror vi skulle vara roande för pöbeln att se på. Åtminstone bättre än ’Opinion Live’ och ’Fönster mot medievärlden’.

-Är du ilsk på dessa program eftersom du inte fått medverka i SVT på grund av kvotering?

-Jag väljer att inte kommentera den anklagelsen.

-Vänsterpartiet säger att de vill ha ett samhälle som fungerar för alla. Visst har ni en liknande paroll fast med en annan vinkel?

-Vi vill skapa ett samhälle som passar Allan, vår partiledare och frälsare.

-Vad vill ni göra för att fler ynglingar ska klara grundskolan?

-Det är dags för en utbildningspolitik för barn och barn är som barn är. Sänka kraven och sänka standarden på undervisning och lokaler. Införa grävskopa som obligatoriskt ämne och börja med grävmaskinteori i förskolan som omvänd genuspedagogik fast med mer rast. Ölsupa i matsalen.

-I ert partiprogram står det ingenting om jobb och välfärd. Vad vill ni inte ha för reformer?

-Sluta få mig att framstå som Allan ballan med sådana frågor du ställer bara för att sätta dit mig.

-Ni hörs ofta i Kuriosakuriren eftersom ni är chefredaktör där. Är det inte problematiskt att politiker äger media?

Johnny vaknade av en bökande grävmaskin i trädgården – nu vill han varna andra
MISSA INTE: 40-åringen är på väg att kalva när något plötsligt går fel – tvingas föda inuti grävmaskin – “Medelstor dramatik”

-Både du och jag vet att det bara är PK-politiker som äger PK-media. Jag är guds sändebud på jorden och Kuriosakuriren är mitt livsverk och Grävmaskinistiskt initiativ är min plikt gentemot landet.

-Er organisation är inte bara ett politiskt parti utan också ett medborgargarde. Ni har några uppmärksammade aktioner mot villaägares gräsmattor i er portfolio. Var kan man vända sig om man fått sin bostad plundrad och vandaliserad av er?

-Jag hänvisar rättsliga frågor till polis.

-Enligt dina väljare har du charm som en kvinna och ett intellekt som en karl. Vilken bokstav i HBTQIA+ är det?

-Du är en exceptionellt bra vitsare av din tid, Bengt. Jag är en stolt far.

-Ni vill tillsätta en utredning för att utreda din DAMP? Vad tror ni att utredningen kommer fram till?

-Nu retar du upp mig. Det blir ingen löneförhöjning på ett bra tag. 50 piskrapp om du publicerar denna artikel, och tjata inte om konsekvensneutral journalistik, Bengt.

Vår store chefsredaktörs egna, småsexiga motiv med text på vilken många utav hans positiva och eftersträvansvärda egenskaper räknas upp.

 

T-tröja med Allan-motiv finns till försäljning i webbshoppen. 

En reaktion till “Intervju med ordförande Allan den Store för det nystartade partiet Grävmaskinistiskt initiativ

  • september 8, 2018 kl. 2:00 e m
    Permalink

    Han har fått min röst iallafall!

    Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *