Mängder av trädgårdsjord stulen – så tar du del av fyndet

Det var under natten till söndag som ett litet gäng med ett intresse för kriminalitet, på uppdrag av Kuriosakuriren-redaktionen, begav sig till trädgårdsbutiken Plantagen utrustade med spadar, som de lyckades gräva en grop under byggnaden och ta sig in underifrån. Nu vill vi dela med oss av jorden vi fick.

Vi på Kuriosakuriren-redaktionen är som bekant välkända för vår kompromisslösa journalistik och i natt tog vi det till nästa nivå. Med Robin Hoods moral tog vi oss in i en affär och stal all jord vi kunde hitta. Chefredaktören Patrik berättar mer om vad gänget sade när gåvan överlämnades i våra händer.

“Riktigt svettigt”

-De sa att det var riktigt svettigt men till slut lyckades de få en rejäl fångst. De är nöjda med slutresultatet och jag skulle säkert tippa på att de tog runt ett dussin påsar trädgårdsjord. Nu vill vi dela med oss av fyndet till våra hängivna läsare, något som vi planerar att göra med en träff på torget i Huddinge där alla som läser Kuriosakuriren får en säck.

Alla är välkomna

Vi kommer hålla till vid torget hela veckan. Alla är välkomna, stora som små, gamla som unga. En påse var och först till kvarn är det som gäller.

Kan dömas för häleri

-Jag är ingen jurist så jag vet inte vad som gäller men det ska nog vara lugnt, tror jag. Plantagen har ju som bekant en årsomsättning på 3,6 miljarder och jag tror att de inte mår så dåligt av att vi stjäl därifrån. Det ska nog inte vara några problem, berättar Kuriosakurirens chefredaktör Patrik.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *