Globalistisk symbol – på bilden med Jonas

Nyligen lanserade vpk sin EU-valskampanj och på en av bilderna står partiledaren Jonas Sjöstedt inne på Stockholms centralstation, tillsammans med ett tiotal andra personer.

Bakom kamraterna syns ett konstverk föreställandes en jordglob i jämtlandskalksten.

Jordgloben föreställer planeten Tellus, alltså jorden, i miniatyr. Jorden används ibland som en symbol för Tellus och de som är ultraliberala globalister använder jorden som en symbol för det världsherravälde de (nyliberalerna i vpk) vill uppnå. Det bilden förmedlar är att vänstern står på storföretagens sida och vill ha mer Coca-cola och andra globalistiska märken överallt.

Genom att posera framför en glob säger vänsterpartisterna att de vill krossa allt som har med den nationella identiteten att göra, eftersom denna identitet går emot den globalistiska idén om en enad värld, där en liten superrik, utomjordisk elit har total kontroll över allt och alla. Vpk vill förslava människor under Jonas våld och få människor att sjunga sånger samt dansa kommunistiska/nyliberala danser. Inte nog med det. På samma centralstation huserar andra storföretag som hastighetsrestaurangen McDonalds, tidningskiosken Pressbyrån samt företaget Statens järnvägar. Företag med ambitioner att expandera och tvinga oss äta hamburgare och korv med bröd.

Många har förvånats över att Vänsterpartiet som säger sig stå på arbetarnas sida vill ha en jordglob när den står för att man ska utnyttjas. Också är partiets blomma röd och på blomsterspråk betyder det att jag räknar dagarna tills vi möts igen.

Många har också lagt märke till Jonas djupblå utstyrsel. Blå är högerns färg. Jonas har kommit ut som höger även om vi alla visste. Han har pratat i sömnen om familjebandens upplösning, barnens förvildning och sedernas förfall, rapporterar familj.

Vi har sökt Vänsterpartiet kommunisterna men deras kansli är nedlagt och de finns inte med i telefonkatalogen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *